Μόνο για όσους έχουν ιδρώσει…Είναι το κάλεσμα του Γκλέτσου!

gkletsos

«Όσοι συμφωνούν  να  μας στείλουν το βιογραφικό τους και θα πρέπει να έχουν ένσημα οπωσδήποτε, να ξέρουν τι σημαίνει δουλειά, να έχουν ιδρώσει και από εκεί και πέρα εμείς  θα αξιολογήσουμε» δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας

Καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας που, όπως αποδείχθηκε έχει κερδίσει την καρδιά των δημοτών, επανεξελέγη με μεγάλο ποσοστό και ανακοίνωσε το νέο του κόμμα: «Τελεία».

Μιλώντας για το κόμμα του, είπε: «Αυτό το συζητάω και το σκέφτομαι με συνεργάτες μου εδώ και δύο χρόνια και προέκυψε ως ανάγκη. Θέλω να βάλουμε ένα τέλος σε κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις… είμαι δεξιός, είμαι αριστερός, είμαι κεντρώος. Τα προβλήματα είναι μπροστά, είναι αυτά και πρέπει να λυθούν. Ο κόσμος έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρέπει να προσελκύσουμε ανθρώπους, τους πολύ πλούσιους Έλληνες να αισθανθούν ασφάλεια να έρθουν να επενδύσουν. Αν δεν επενδύσουν άνθρωποι, εταιρείες στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να έχουμε αύριο, μέχρι τα Χριστούγεννα θα πεινάμε όλοι. Χρωστάμε 350 δισ., πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε χρήματα με επενδύσεις και με τον πρωτογενή τομέα, τη γεωργία και τον τουρισμό».

Μάλιστα όπως είπε στη συνέχεια, θα είναι έτοιμος μέχρι τον Οκτώβριο: «Είμαι έτοιμος. Θα το κάνω, θα το ξεκινήσω, θα το προχωρήσω… Στην πορεία μπορεί να διαλυθούμε, αλλά θα έχουμε κάνει μια έντιμη προσπάθεια. Ευελπιστούμε μέχρι τον Οκτώβριο να έχουμε ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο πανελλαδικά. Θα γράψουμε στο διαδίκτυο σε μερικές μέρες ορισμένα πράγματα. Όσοι συμφωνούν και θέλουν θα μας στείλουν το βιογραφικό τους και θα πρέπει να έχουν ένσημα οπωσδήποτε, να ξέρουν τι σημαίνει δουλειά, να έχουν ιδρώσει και από εκεί και πέρα θα αξιολογήσουμε».