Μυρίζει μπαρούτη στο Αιγαίο…11 Μαχητικά απογείωσε το ΑΤΑ για να αντιμετωπίσει τα Τούρκικα!

Μυρίζει μπαρούτη το Αιγαίο και οι Στρατιωτικές Αναλυτές είναι πια βέβαιοι οτι πάμε για κλιμάκωση …Μόνο τυχαία δεν ήταν η σημερινή επίσκεψη του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΑ στην 135 Σμηναρχία Μάχης της Σκύρου !10ygygm

Απο το πρωί οι Τούρκοι έδειξαν τις διαθέσεις τους. απογειώνονταν τας  3 CN-235  Που τα δύο πέρασαν πάνω-κάτω το Αιγαίο με το μανδύα του ΝΑΤΟ ψάχνοντας δήθεν για Ρωσικά Υποβρύχια ....Ενώ το τρίτο συμμετείχε σε Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης !

Τα τρία  CN-235 προέβησαν σε 37 Παραβιάσεις απο τις 41 που είχαμε σήμερα συνολικά παρά τα Μηνύματα του ΥΕΘΑ Καμμένου που δεν πιάνουν πια αφού απλά επαναλαμβάνονται χωρίς να έχουν αντίκρυσμα !

????????????????????????????????????

Οι Τούρκοι ξέρουν οτι αν δεν διατάξουμε να εφαρμόσουν οι Χειριστές μας αυτά που ξέρουν να κάνουν με σαφείς εντολές της Πολιτικής Ηγεσίας που δείχνει να βρίσκεται αλλού,το μόνο που θα καταφέρουμε να κάνουμε είναι να καταπονούμε Προσωπικό και Μαχητικά που σε λίγο θα χρειάζονται επειγόντως ανταλλακτικά και οι Εθνοπατέρες περί άλλων Τυρβάζουν !emploki-1024x525

Στα γεγονότα τώρα : To ATA  και το ΓΕΑ που δεν πρόκειται να δούνε άδεια αυτό το καλοκαίρι απογείωσαν απίστευτο αριθμό Μαχητικών για να αντιμετωπίσει την Τουρκική Λαίλαπα που απο τις 10:00 σάρωνε το Αιγαίο!

Αναλυτικά είχαμε ¨:

5 Μαχητικά F-16 που απογειώθηκαν απο την 111ΠΜ σε τρείς σχηματισμούς 2+2+1

2 Μαχητικά  F-16  απο τον Άραξο

2 Μαχητικά απο την Λήμνο σε δύο σχηματισμούς &

2 Μιράζ απο την Σκύρο !

Οι Τούρκοι έστειλαν εκτός απο τα 3  CN-235 τρεις σχηματισμούς απο 7 Μαχητικά  F-16  που εισέβαλαν στο FIR Αθηνών (2+2+3)

Συμπέρασμα : Το να έχουμε καθημερινά 20 και πάνω μαχητικά να εμπλέκονται συνέχεια και να προβαίνουν σε Παραβάσεις και Παραβιάσεις το σίγουρο είναι το Ατύχημα εσκεμμένο ή όχι Καραδοκεί !