Ναύαρχος Αποστολάκης :Εξαιρετικές χαρακτήρισε τις Κρίσεις στο Στράτευμα …

Τι είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας για την ανανέωση θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Εξαιρετικές χαρακτήρισε τις αλλαγές  και Κρίσεις στο στράτευμα ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Συμμεριζόμενος την άποψη ότι η ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, μεταφράζεται ως ένδειξη της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης στο πρόσωπό του  Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Φλώρου, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, τόνισε, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8,  ότι «πρέπει να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης και να αποφασιστεί τελικά και να ξεκαθαριστεί αν παρακολουθείτο ο Α/ΓΕΕΘΑ και για ποιο λόγο».

Σημείωσε ότι «μετά από τα όσα έχουν διαμειφθεί και στα μίντια και στα έντυπα και τις κουβέντες που έχουν ακουστεί και από την κυβέρνηση και από την αντιπολίτευση, φαίνεται ότι είναι γεγονός ότι παρακολουθείτο ο Α/ΓΕΕΘΑ», προσθέτοντας «οι ενδείξεις λένε ότι παρακολουθείτο, τουλάχιστον, όλα αυτά αποκλείεται να είναι κατασκευασμένα, κάτι απ’ όλα αυτά θα ισχύει».

«Ωστόσο, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να κρατήσει τον ΑΓΕΕΘΑ στη θέση του, ενδεχομένως γιατί θεωρεί ότι όλα αυτά δεν έχουν βάση, αλλά θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα.

Δηλαδή δεν μπορεί να εκκρεμεί αυτή η υπόθεση και ο καθένας να υποθέτει ό,τι φαντάζεται και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ να είναι με ένα τέτοιο συννεφάκι γύρω του, χωρίς ούτε ο ίδιος να ξεκαθαρίζει, ούτε η κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει ποια είναι η κατάσταση» επισήμανε ο κ. Αποστολάκης, τονίζοντας ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Ο  Ναύαρχος ε.α  Αποστολάκης, τοποθετήθηκε όσο αφορά και στις κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας πως «οι κρίσεις που γίνανε ήταν εξαιρετικές, οι επιλογές ήταν άριστες για όλους».Περισσότερα Άρθρα