Ναύαρχος Δεμέστιχας :Άμεση ενίσχυση της Αεράμυνας του ΠΝ …Τώρα

Αποκαλυπτικός ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου Ναύαρχος Δεμέστιχας ζήτησε την άμεση ενίσχυση της Αεράμυνας του Πολεμικού Ναυτικού τώρα και όχι σε μερικά χρόνια …αφού αποκάλυψε οτι:

H Τουρκία θα στείλει με τα Γεωτρύπανα και Πολεμικά Πλοία μεταξύ Λιβύης και Κρήτης μόλις ενεργοποιήσει πλήρως το αντιαεροπορικό Σύστημα των Ρωσικών S-400  και αισθανθεί οτι έχει την Κυριαρχία στον αέρα !

Χρειαζόμαστε να πάρουμε τα Αμερικάνικα Α/Τ   ή τις Γαλλικές Φρεγάτες τώρα επισήμανε ο Ναύαρχος και όχι σε μερικά Χρόνια γιατί είμαστε στη μέση μιας Κρίσης που θα  κορυφωθεί το επόμενο διάστημα

Ενώ αποκάλυψε οτι στην Κρίση του 87  ως διοικητής Μοίρας αντιτορπιλικών  είχε διαταγή να βυθίσει το Τουρκικό Γεωτρύπανο αν έβγαινε απο τα Τουρκικά Χωρικά ύδατα !

Η Ελλάδα προέβλεψε ο Ναύαρχος θα κληθεί να αντιμετωπίσει  μια ανάλογη Κρίση …Καλές οι πολιτικής κινήσεις αλλά χρειάζεται Στρατιωτική ενίσχυση που είναι το μακρύ χέρι της Εξωτερικής μας ΠΟλιτικής κατέληξε !!

Σχόλιο:Άδικο είχει ο Ναύαρχος και τότε με το Γαύδος και τώρα ;  …Αντε να το καταλάβει ο Υπουργός Επικρατείας που όπου σταθεί λαλεί οτι δεν θα εμπλακούμε σε «θερμό  επεισόδιο»!!!

Τα ίδια έλεγε και ο Σημίτης και μετά τα Ίμια  έτρεχε και δεν έφτανε και φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα !


Διάφορα Άρθρα