«Ναυμαχία στη Βουλή για τις Φρεγάτες» …Έχετε καταλήξει στις Αμερικάνικες «κατήγγειλε» ο Μυλωνάκης!

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε πως η τελική απόφαση για την σημαντική προμήθεια θα ληφθεί με μόνο κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα περί καθυστερήσεων, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως «δεν δέχεται κριτική από εκείνους που δεν αγόρασαν ούτε βίδα για τα εξοπλιστικά».

«Ως προς τα εξοπλιστικά δεν θα δεχθούμε κριτική από αυτούς που δεν αγόρασαν ούτε βίδα. Η απόφαση για τις φρεγάτες έχει αργήσει δεκαετίες. (Μόνο που ο Σύριζα δεν κυβερνούσε δεκαετίες κ.Υπουργέ)

Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουμε λίγες ημέρες ακόμα για να κάνουμε τη σωστή επιλογή με μόνο κριτήριο το συμφέρον και τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού. Λίγο θα περιμένετε ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΥΕΘΑ απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αξιωματικό ε.α Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος υποστήριξε  ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει  ήδη καταλήξει στην αμερικανική πρόταση  των  φρεγατών …

Ο ΥΕΘΑ είπε: «Θα περιμένετε, δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε. Έχουμε πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».