Νέα τραγωδία στην Βραζιλία – Έπεσε αεροπλάνο

Νέα ποδοσφαιρική τραγωδία στην Βραζιλία. Ακόμα θυμόμαστε το μεγάλο ατύχημα που είχε αφανίσει σχεδόν την ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε, και τώρα ακόμα μια ατυχία έπληξε το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και την ομάδα Πάλμας.

Αεροσκάφος που επέβαιναν μέλη της ερασιτεχνικής Πάλμας συνετρίβη λίγα λεπτά ύστερα από την απογείωσή του.

Ο εφιάλτης της Σαπεκοένσε ζωντανεύει ξανά στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο που βιώνει μία νέα ποδοσφαιρική τραγωδία. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας Πάλμας, όπως και τέσσερις παίκτες του συλλόγου σκοτώθηκαν, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαιναν, κατέπεσε υπό άγνωστες συνθήκες λίγο μετά την απογείωση του.

Ο 32χρονος πρόεδρος της ομάδας Λούκας Μέιρα, τέσσερις ποδοσφαιριστές και ο πιλότος, έχασαν της ζωή τους κοντά στο αεροδρόμιο του Πόρτο Νασιονάλ.

Οι παίκτες ήταν ο 27χρονος τερματοφύλακας Ράνουλε, ο 23χρονος αριστερός μπακ Λούκας Πρασέντες, ο 28χρονος αμυντικός Γκιλιέρμε και ο ο 23χρονος μέσος Μάρκους Μολινάρι.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής, λίγες στιγμές μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Πόρτο Νασιονάλ, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νότια της πόλης Πάλμας. Το αεροπλάνο έχασε ύψος αμέσως μετά την απογείωση του και κατέπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή, δίχως να υπάρξουν επιζώντες