Νεκρός απο τον Φονικό ιό …Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου της Ουχάν.

Μάλιστα τελευταίο θύμα του φονικού ιού φαίνεται πως είναι διευθυντής νοσοκομείου στην Ουχάν, ο οποίος και είχε νοσήσει από τον ιό.

Ο λόγος για τον Λιου Τζιμίνγκ ο οποίος είναι ο πρώτος διευθυντής νοσοκομείου που χάνει τη ζωή του στη μάχη κατά του κοροναϊού.

Η είδηση φτάνει ύστερα από τον θάνατο 59χρονης νοσοκόμας στο ίδιο ακριβώς ιατρικό κέντρο.

Σημειώνεται πως περίπου 1.800 άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν πεθάνει εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού.

Medical personnel arrive in transport aircraft of the Chinese People’s Liberation Army (PLA) Air Force at the Wuhan Tianhe International Airport following the outbreak of the novel coronavirus in Wuhan, Hubei province, China February 17, 2020. China Daily via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. CHINA OUT.

Αποκάλυψη – βόμβα: Ο πρόεδρος της Κίνας γνώριζε για τον κοροναϊό…και βγάζει τώρα & το Στρατό

Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, ήταν ενήμερος για τον κοροναϊό δύο εβδομάδες πριν το αναγνωρίσει δημοσίως. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η New York Times και άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε συζητήσεις με κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Σι δήλωσε ότι «έδωσε εντολές σχετικά με τις προσπάθειες πρόληψης και ελέγχου» της νόσου στις 7 Ιανουαρίου – δύο εβδομάδες προτού κάνει τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του για τον COVID-19 στις 20 Ιανουαρίου.

Το διάστημα μεταξύ 7 και 20 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Εκείνη την περίοδο των 13 ημερών, αξιωματούχοι της Χουμπέι διεξήγαγαν δύο σημαντικές συναντήσεις του επαρχιακού παραρτήματος του ΚΚΚ, ενώ οι αρχές της Ουχάν κάλεσαν πάνω από 40.000 οικογένειες να παραστούν σε ένα μαζικό συμπόσιο, σε μια προσπάθεια επίτευξης ενός παγκόσμιου ρεκόρ.

Κατά την ίδια περίοδο, αξιωματούχοι από την επαρχία Χουμπέι και την πρωτεύουσα Ουχάν εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί, υποβαθμίζοντας την έκταση της επιδημίας, αξιολόγηση που επανέλαβαν και κρατικά ανώτερα στελέχη.