Νέο δόγμα στην Πολεμική Αεροπορία …Ετοιμάζετ αι Πανίσχυρη Δυναμη Κρούσεως! (vid)

Νέο δόγμα ετοιμάζεται στην Πολεμική μας Αεροπορία με  «συμμάζεμα» των Πολεμικών Μοιρών που είναι διασκορπισμένες στην Επικράτεια με στόχο να ετοιμαστεί  μια «Ισχυρή Δύναμης Κρούσεως!»

Είναι δεδομένο οτι η Πολεμική Αεροπορία θα ανταποδώσει στα ίσα το χτύπημα που τυχόν θα δεχθεί στους Ουρανούς του Αιγαίο και μάλιστα προσανατολίζεται σε χτύπημα ισχυρότατης απάντησης και όχι απλά σε άμυνα!

Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες το ΓΕΑ και το ΑΤΑ προσανατολίζονται στο «συμμάζεμα των Πολεμικών Μοιρών» με στόχο να γίνουν εκείνες οι Δυνάμεις που θα μπορούν υπό κοινή ,ενιαία   διοίκηση  και Τεχνική Υποστήριξη  και αεράμυνας να μπορούν ανά πάσα στιγμή να Απογειώσουν  μια Πανίσχυρη Δύναμη Κρούσεως , στην ουσία να εφαρμόσουν ένα σύγχρονο σχέδιο «Διώξεως & Βομβαρδισμού !

Ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου παλιός Πολεμιστής έχει ζυγίσει τα Υπέρ και τα Κατά και φαίνεται να έχει πάρει ήδη τις Αποφάσεις του!

Στο ΑΤΑ ο Αρχηγός έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα Ίσα τους Τούρκους και μάλιστα με κινήσεις Τακτικής και Τεχνικής Στρατηγικής !

Αν η Πολεμική Αεροπορία έχει την Υποστήριξη που πρέπει να έχει και εδώ ο (ΥΕΘΑ Πάνος Καμένος πρέπει να  πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις και την (ΕΑΒ)….για να μπορούν οι Αεροπόροι μας να έχουν στον Αέρα όλα τα διαθέσιμα μέσα,δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε !

Στο σύνθημα η τελευταία προσγείωση θα είναι η δική μας ...Έρχεται να προστεθεί και ο «Θάνατος θα έρθει απο ψηλά» για τους εχθρούς της Πατρίδος μας!

 • Steve Nichols

  Εμενα δεν μου αρέσει αυτο, διοτι μου θυμίζει την Ιταλια το 1940 που εχανε τον πολεμο στην Αλβανια και αλλαζε συνέχεια σχεδιασμούς….

 • Μη στεναχωριέστε…
  Με την αριστερά στην »κυβέρνηση» , σε λίγο όλη η ΠΑ θα αποτελείται από μία μοίρα.
  10 F-16 , 10 Mirage 2000 και 5 Phantom…Στην Σκύρο βάλτε τα όλα μαζί…
  Ρίξτε και ένα motto τύπου »Ακόμα κι έτσι θα σας σκίσουμε»

  ==================================================================

  Εν τω μεταξύ….πίσω στο 1991 :

  640 μαχητικά , 7 διαφορετικοί τύποι :

  F-4E Phantom II , A-7E Corsair , Mirage 2000 , F-104 , F-5A , Mirage F-1CG και F-16 Block 30.

  https://uploads.disquscdn.com/images/8e0b5053ca1cbf2d622b507853c67d8449097ff1fdef842f85a81f6c271c7bfd.jpg

  =================================================================
  Αυτά συμβαίνουν , όταν ο »έλληνας» ψηφίζει ΜΟΝΟ με βάση το τι μισθό θα παίρνει ,
  ενώ το Έθνος και τα στρατιωτικά θέματα τα αφήνει σε κατώτερη μοίρα.

  ΥΓ. Αλήθεια…..Περνάτε καλά με τα….751 ευρώ σας ?