Αποκάλυψη : Αστραπιαία ήταν η αντίδραση της Ενέδρας των Οπλιτών στον Έβρο …Έδειξαν ποιος έχει το Κουμάντο στο Ποτάμι!

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση της Ενέδρας των Ελληνικών Δυνάμεων στον Έβρο,αφού   έδειξε με τον καλύτερο τρόπο , ποιος κάνει Κουμάντο στον Έβρο …Αν και ο χειρισμός μετά την σύλληψη των Τούρκων πήγε σε «Πολιτικό επίπεδο»

Στα γεγονότα του Έβρου που πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά της Ενέδρας που ήταν Οπλίτες Θητείας, σύμφωνα με πληροφορίες και αντέδρασαν με Επαγγελματισμό και Τσαμπουκά !

Απο την πρώτη στιγμή που ο Τούρκος Λοχίας βγήκε στην όχθη το Παρατηρητήριο είχε στο Στόχαστρο των Τούρκο και ενημέρωσε την Ενέδρα που ήταν σε «αμπρί» ….

Με το που πλησίασε ο Τούρκος Λοχίας ,οι Έλληνες  Οπλίτες πετάχτηκαν και κύκλωσαν τον Τούρκο που έφερε και οπλισμό ,ο Λοχίας δεν αντιστάθηκε στη Σύλληψη και τον οδήγησαν στο Φυλάκιο …Άμεση ήταν η και ενημέρωση των Αξιωματικών της Μονάδας !

Μετά από  κάποια  ώρα επέστρεψαν οι Τούρκοι με τον Τούρκο Αξιωματικό να προχωρά μόνος και άοπλος προς το Ελληνικό Έδαφος …Η ενέδρα και εδώ αντέδρασε τάχιστα και άμεσα  συνέλαβε και τον Αξιωματικό !

Οι Τούρκοι απο την  Βάρκα άρχισαν να πυροβολούν  χωρίς να μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν οι Ριπές έπεφταν εναντίον των Ελλήνων  Οπλιτών ή στον αέρα !

Αστραπιαία   η αντίδραση των Οπλιτών του Παρατηρητηρίου και της Ενέδρας που απάντησαν με πυρά στον Αέρα για εκφοβισμό και την  Τούρκοι την έκαναν τρέχοντας !

Αμέσως Σήμανε Συναγερμός σε όλο τον Έβρο και οι Μονάδες με τα  Τμήματα Αμέσου Επεμβάσεως  τέθηκαν σε Συναγερμό ,καθώς και Μονάδες της ΕΛ.ΑΣ

Σίγουρα υπάρχουν ερωτηματικά το τι ακριβώς γύρευε ο Τούρκος Λοχίας και ο Δόκιμος Επικεφαλής της Τούρκικης Περιπόλου !

Αλλά για πρώτη φορά το Τελευταίο διάστημα είδαμε σοβαρή αντίδραση των Ελληνικών Δυνάμεων

Μπράβο στα Παιδιά των Συνόρων και τους Επικεφαλής Αξιωματικούς…Άριστη  και Άμεση η Αντίδραση τους ,που δείχνει υψηλό βαθμό εκπαίδευσης

Σχόλιο : Ηθικό δίδαγμα …Όταν οι Εντολές είναι ξεκάθαρες ,δεν έχουμε τίποτε και κανέναν να φοβόμαστε …

Υ.Γ Πάντως σήμερα στον Έβρο γυρόφερναν Μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας σε χαμηλές διελεύσεις

 

  • johnz

    siga min to kanoume diethnis thema

  • Μπράβο στα παιδιά, μας έκαναν υπερήφανους!