Ο Επιτάφιος Θρήνος & η Ανάσταση στον Εχίνο της Ξάνθης…»Θα πάει κάνας Χριστιανός της Βουλής των Ελλήνων;»

DSCN8525RΕπιτάφιος θρήνος  και Περιφορά του Επιταφίου στο Πομακοχώρι της Ξάνθης Εχίνο για μια ακόμη φορά ,κόντρα σε άθεους και δήθεν υποστηρικτές της ανεξιθρησκίας, που απαγορεύουν μόνο  στους Χριστιανούς να τελέσουν τις Ιερές ακολουθίες της θρησκείας τους !

Για μια ακόμη φορά το Παράρτημα των Αποστράτων Αξιωματικών του νομού της Ξάνθης και οι σύλλογοι που αγωνίζονται να κρατήσουν ανοιχτά τα ξωκλήσια και του Ιερούς ναούς στα Πομακοχώρια της Ξάνθης … θα τελέσουν Περιφορά Επιταφίου & Ανάσταση στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου ΕΧΙΝΟΥDSCN4369R-768x576

Περιφορά Επιταφίου & Ανάσταση στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου ΕΧΙΝΟΥ

1.Στη διάρκεια της Μ. Εβδομάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2017» θα τελεστούν, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου ΕΧΙΝΟΥ οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες:
α. 14 Απρ.2017: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (από 18:00-20:00).
Ακολουθία Μ. Παρασκευής και Περιφορά Επιταφίου. (κίνηση με λεωφορεία)

β.  15 Απρ.2017, στο Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ( 21:00-22:15)
Ανάσταση. Θα Χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κκ Παντελεήμων. ( κίνηση με ίδια μέσα).

2. Όσοι επιθυμούν, να παραστούν στις Ιερές Ακολουθίες και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν στους ακρίτες, των Στρ. Φυλακίων και των άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων που διανυκτερεύουν στην Περιοχή ( Κέντρο Υγείας, Αστ. Τμήμα, ΤΕ ΕΧΙΝΟΥ, κλπ), παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

3. Οι επιθυμούντες να προσέλθουν, την Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, δύνανται να κινηθούν για τον ΕΧΙΝΟ, με μισθωμένα λεωφορεία, με θέση – ώρα αναχώρησης :
α. Έμπροσθεν ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αγοράς ( 40 Εκκλησιών )
β . ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 17:15 (καμία αναμονή).
4. Δηλώσεις συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να κινηθούν με μισθωμένα λεωφορεία, παρακαλούμε να απευθύνονται μέχρι 13 Απρ./12:00 (Μ.ΠΕΜΠΤΗ) ,όπως παρακάτω :

α. Μέλη και ‘’ Φίλοι’’ της ΕΑΑΣ / Παράρτημα Ξάνθης
Με email ή στα κινητά τηλέφωνα: 6937409943 και 6937100910.

β. Ανάδοχοι και άλλοι Σύλλογοι
Στα τηλέφωνα των Συλλόγων τους, για τα μέλη τους και φίλους.

5. Νεώτερη Πληροφόρηση : από την ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr.

Σχόλιο :Το ερώτημα είναι αν θα παραβρεθεί εκτός των Πιστών και κάνας Βουλευτής Χριστιανός της Περιοχής  να πάει στον Εχίνο ή πρέπει πρώτα να ζητήσει την άδεια από κάπου εκτός της Ελληνική  Βουλής ;