Ο Ερντογάν στέλνει του Οπλίτες που απολύει στη …Πόλη για ψήφο στις Εκλογές

Αν κάποιοι πίστευαν οτι ο Ερντογάν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια ,αφού έχασε τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη μάλλον δεν γνωρίζουν την Τουρκική πραγματικότητα !

Όσοι παρακολουθούν τις Τουρκικές Στρατηγικές Κινήσεις στις ΤΕΔ ,ίσως να μην εκπλαγήκαμε από την απόφαση του Τουρκικού ΥΠΑΜ και  Γενικού Επιτελείου να φέρει άρον-άρον το νομοσχέδιο που να απολύει 130.000 οπλίτες απο την μείωση της θητείας του Τουρκικού Στρατού απο τις 12 μήνες στους 6

Ο Γκιλντιρίμ έχασε τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη για μόλις 13χιλιάδες ψήφους ,οπότε  ο Ερτογάν ανέλαβε δράση …Τουλάχιστον 20.000 υπολογίζονται ότι θα είναι οι Τούρκοι Στρατιώτες που θα επιστρέψουν στη Πόλη από την μείωση της θητείας !

Αν υπολογίσουμε και τις Οικογένειες τους ο αριθμός ανεβαίνει δραματικά ...Ο Ερντογάν δεν πρόκειται βέβαια  να αφήσει τις εκλογές στην τύχη τους ,αφού κατάλαβε οτι με τις Ομιλίες και τις συγκεντρώσεις δεν πρόκειται  να κάνει τίποτα !

Πολλοί  όμως να μην σπεύσουν να χαρούν, αφού οι Ειδικές Δυνάμεις της Τουρκίας που επιχειρούν στα Σύνορα και στα Παράλια είναι άπαντες επαγγελματίες και όπως είπε και ο τ.Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Γιλμάζ ,δεν πρόκειται να χάσουν την μαχητικότητά τους οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας !

Εμείς στην Ελληνική Θράκη δεν τολμήσαμε να στείλουμε Οπλίτες να ψηφίσουν και αφήσαμε τους Τουρκόψυχους να αλωνίζουν …Οι Ηγέτες για την χώρα τους δεν γίνονται τυχαία με.. «Τσιπράκια»