Ο Κομματικός γυρολόγος ζορίστηκε για την εφαρμογή του νόμου (έγγραφο)…Που επικαιροποίησε ο ίδιος

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Μετά τις ειρωνείες του πρώην Πασόκου και νυν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σειρά είχε ο Γιάννης Ραγκούσης να επιτεθεί στην κυβέρνηση για το ντου της Αστυνομίας στις αίθουσες που προέβαλλαν την ταινία «Τζόκερ» σε ανηλίκους, μόνο που ο κ. Ραγκούσης διαπιστώνουμε ότι είναι ο ίδιος που υπέγραψε το νόμο αυτό.

Κάθε πολίτης λοιπόν, υπάλληλος ή μη του Υπουργείου Πολιτισμού θα είχε τη δυνατότητα να καταγγείλει την παρακολούθηση ακατάλληλης ταινίας σε κινηματογραφική αίθουσα, χωρίς να ζητήσει άδεια από κανέναν.

Και η Ελληνική Αστυνομία θα ήταν εν συνεχεία υποχρεωμένη, βάσει τις προβλεπομένης διαδικασίας να προβεί στην εφαρμογή του νόμου αυτού. Μάλιστα, κανονικά, με τα λίγα νομικά που γνωρίζουμε, για τους εμπλεκομένους, επιχειρηματία και γονείς θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Αλλά ας μη σταθούμε σ’ αυτό. Σημασία έχει, ότι ένα ολόκληρο κατεστημένο διαμαρτύρεται, επειδή εφαρμόστηκε ένας νόμος που θεσπίστηκε από αριστερή κυβέρνηση προ μόλις εννέα ετών.

η Υπογραφή του γυρολόγου του πρώην πασόκου και ΝΥΝ Συριζαίου για τον νόμο εδώ


Διάφορα Άρθρα