Ο Κοτζιάς ήθελε και Καμπάνια για το Σκοπιανό ,ενώ χαρακτηρίζει εθνικό συκοφάντη τον τ.ΥΕΘΑ… Απάντηση του Καμένου

Ο Κοτζιάς επισήμανε ότι τον ενόχλησε που δεν έγινε επικοινωνιακή καμπάνια από την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι δεν δέχτηκε πιέσεις από πουθενά για να υπάρξει συμφωνία.

Χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο εθνικό συκοφάντη και εθνικό ψεύτη και είπε ότι οι συκοφαντίες του πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης. «Ό,τι κερδίσουμε θα πάει στο υπουργείο Άμυνας, για τις ένοπλες δυνάμεις», υπογράμμισε.

Χαρακτήρισε ανεπίτρεπτες τις φραστικές επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε καλό, σοβαρό, έντιμο και «εξαγώγιμο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στο εξωτερικό.

Η απάντηση Καμμένου

Σχεδόν την ίδια ώρα με τη συνέντευξη Κοτζιά στην ΕΡΤ ο Πάνος Καμμένος απάντησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών επιλέγοντας να αναπαράγει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια ανάρτηση στην οποία περιλαμβάνονται νέες αιχμές για το κίνημα «Πράττω», επικεφαλής του οποίου είναι ο Νίκος Κοτζιάς.

Η ανάρτηση που έκανε retweet ο Πάνος Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγγενικές λέξεις του πράττω είναι και τα : Πρακτορεύω , Πραξικόπημα , Δυσπραγία κ.α Για τους φίλους της γραμματικής πάντα».