Ο Μίκης για την Μέρκελ …Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας Ραγιαδοποίηση!!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σχολίασε με σκωπτικό τρόπο την επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας στην ελληνική πρωτεύουσα. «Ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Μίκης Θεοδωράκης την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Σε κείμενο, το οποίο αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης επεσήμανε τα εξής: «Η καγκελάριος της Γερμανίας, κ. Μέρκε,λ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα».

Και συνέχισε: «Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια».

Και κατέληξε: «Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».