Ο Στρατηγός Φράγκος ξεσπά : Στείλτε τη Μοίρα Καταδρομών στη Μεγίστη να …»Υποδεχθεί όπως Αρμόζει» τους Τούρκους εισβολείς !

Το ξέσπασμα του Στρατηγού Φράγκου για τις συνεχείς απειλές αλλά και τις υποχωρήσεις της Ελλάδος από τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα ,είναι απόλυτα δικαιολογημένο και μια ακόμη φορά τα είπε χύμα και τσουβαλάτα !

Αναφερόμενος ο Στρατηγός στις  πρόσφατες Ασκήσεις – Επιδείξεις  των Τούρκων Καταδρομέων που εμφανίζονται ούτε λίγο ,ούτε πολύ με το Μαχαίρι στα δόντια ξέσπασε…

Στείλτε την  προβλεπόμενη Μοίρα Καταδρομών στο νησί της Μεγίστης  και στις Βραχονησίδες στο Τρίγωνο της Μεγίστης να υποδεχθούν τους Τούρκους εισβολείς όπως και τους αρμόζει …

Υπάρχουν τα προβλεπόμενα σχέδια και στείλε εκ περιτροπής τους Λόχους Καταδρομών να μάθουν άπαντες  τις σπηλιές ,τις ακτές & τα βραχονήσια και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος

Απαράδεκτο να έχουμε 15.000 Εφέδρους Καταδρομείς που είναι έτοιμοι να συμβάλουν με Μηχανές εντούρο , ταχύπλοα και Σκάφη ,άριστοι γνώστες του Αντάρτικου των βουνών  και μην τους εκμεταλλευόμαστε!

Δεν υπάρχει Κρητικός Καταδρομέας  Έφεδρος  που να μην είναι Οπλισμένος ή γνώστης όλων των Όπλων των Ειδικών Δυνάμεων …

Έχουμε χιλιάδες όπλα F-N παστωμένα που σκοτώνουν ακαριαία και ψάχνουμε να αναβαθμίσουμε τις «γερμανικές αραβίδες» που απλά τραυματίζουν !

Τούρκος στη Μεγίστη αν εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα σχέδια δεν πατάει που να δει τον Προφήτη του ..Ξέσπασε ο Στρατηγός

Ενώ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε και  πρόταση της Ν.Δ να κατέβει Υποψήφιος Βουλευτής στη Α’ Θεσσαλονίκης …Δηλώνοντας οτι υπηρετεί μόνο την Πατρίδα και όχι Κόμματα !

Τα Συμπεράσματα στη Κρίση σας

 


Διάφορα Άρθρα