Ο Συριακός Στρατός μπήκε στην Ayn al-Arab…Στα σύνορα!

Ο Συριακός Αραβικός στρατός εισήλθε την Τετάρτη στην συνοριακή πόλη Ayn al-Arab στη βορειοανατολική ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Ο δημοσιογράφος του  SANA στο  Χαλέπι ανέφερε ότι  Μονάδες του στρατού εισήλθαν στην Ayn al-Arab στην πιο απομακρυσμένη βορειοανατολική ύπαιθρο του Χαλεπίου. Εν τω μεταξύ, οι οικογένειες καλωσόρισαν το στρατό.

Νωρίτερα, οι μονάδες του στρατού επέκτειναν την ανάπτυξή τους σε χωριά και πόλεις Tal Tamer στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χάσακα, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους για την υπεράσπιση της Πατρίδας ενάντια στην τουρκική επιθετικότητα και τους μισθοφόρους τρομοκράτες της.

Ο δημοσιογράφος του πρακτορείου SANA δήλωσε ότι οι στρατιωτικές μονάδες εισήλθαν σε πολλά νέα χωριά στην πόλη Tal Tamer και επεκτάθηκαν σε απόσταση 15 χιλιομέτρων στα χωριά Al-Arbae’en, Lylan, al-Ameriyah, al-Tawilah φτάνοντας στο al-Ahras και al-Manajir βορειοδυτικά της πόλης.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι οι στρατιωτικές μονάδες συνεχίζουν την ανάπτυξή τους στα υπόλοιπα χωριά και πόλεις του Tal Tamer, περίπου 40 χλμ. Βορειοδυτικά της πόλης Hasaka.