Ο ξυλοδαρμός από Αριστερούς Τραμπούκους είναι …»Δημοκρατικός» κ.Υπουργέ;

Άγνωστοι γρονθοκόπησαν το απόγευμα της Τρίτης φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ – πρώην ΑΣΟΕΕ), όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο ιστότοπος kathimerini.gr.

Ειδικότερα, ομάδα τριών ατόμων που φέρεται να πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο αναγνώρισαν το στέλεχος της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), Οδυσσέα Βλαχονικολό και του επιτέθηκαν.

 Ο 20χρονος φοιτητής, μιλώντας στον ιστότοπο, τόνισε ότι βρισκόταν στο ΟΠΑ για μάθημα. «Καθώς έβγαινα από την πλαϊνή είσοδο της Δεριγνύ με αναγνώρισαν τρία άτομα που μάλλον πρόσκεινται στο αναρχικό χώρο και άρχισαν να με χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές», τόνισε.
Ο Υπουργός της ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε καμιά απολύτως κίνηση και σφυρίζει αδιάφορα και αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν Εντολές για επέμβαση  μόνο όταν είναι γνωστό απο που προέρχεται το ξύλο  !
Ούτε βέβαια υπήρχε καμια  καταδίκη από τον Πολιτικό κόσμο και μάλιστα από τους δήθεν που κόπτονται για τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα που είναι και η διαφορά των απόψεων !!
Να θυμηθούμε το περιστατικό με τον Πρύτανη στην ίδια σχολή;…Μήπως υπάρχουν εδώ Πυρήνες αντιεξουσιαστών ;
Στο περιστατικό ξυλοδαρμού κατά φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ από αντιεξουσιαστές αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο twitter, o υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο νεαρός φοιτητής υποστήριζε ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία χρειάζεται διότι η βία στα ΑΕΙ είναι ανεξέλεγκτη. Οι διαφωνούντες με την άποψη του αυτή, για να δείξουν ότι έχει άδικο… τον έδειραν… ό,τι και να πει κανείς πλέον για αυτούς είναι λίγο», έγραψε ο υπουργός στο twitter.
Το Θέμα είναι η ΕΛ.ΑΣ  και ιδιαίτερα η Ασφάλεια τι έκανε …Ταυτοποίησή τους δράστες;  Χλωμό !!