Ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης στη Διεθνή «IDEX 2019»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2019, επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού «IDEX 2019», που πραγματοποιείται στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Η διεθνής έκθεση IDEX (International Defence Exhibition and Confe-rence) παρουσιάζει εκθέματα τελευταίας τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της άμυνας, καλύπτοντας και τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΥΕΘΑ επισκέφθηκε τα ελληνικά περίπτερα της IDEX, αλλά και περίπτερα ελληνικού ενδιαφέροντος, συνομίλησε με τους εκθέτες και ενημερώθηκε σχετικά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έκθεση, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα του Άμπου Ντάμπι και Διάδοχο των ΗΑΕ, Σεΐχη Mohammed bin Saif Bin Zayed Al Nahyan. Επίσης συνάντησε, μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Άμυνας των ΗΑΕ Mohammed Ahmad Al Bowardi, τον Υπουργό Άμυνας της Αρμενίας Davit Tonoyan, τον Υπουργό Άμυνας της Σερβίας, Aleksandar Vulin, τον Υπουργό Άμυνας της Νότιας Κορέας, Jeong Kyeongdoo, τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας, Anatoliy Metodiev Velichkov, και τον Διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων και Αεράμυνας των ΗΑΕ, Πτέραρχο Ibrahim Naser Al Alawy, με τους οποίους συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.