Όλοι συμφωνούν …Μας λείπει ο «NickHard» απο τη Πολιτική Προστασία!!!

Aπό τότε που ήταν επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας ως υφυπουργός , ήταν  συνεχώς, χειμώνα καλοκαίρι, νύχτα- μέρα, σε επιφυλακή αντιμέτωπος με τα στοιχεία της φύσεως […]

Είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς (ο «NickHard» όπως οι φίλοι του τον αποκαλούν). Aπό τότε που ανέλαβε επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται συνεχώς, χειμώνα καλοκαίρι, νύχτα- μέρα, σε επιφυλακή αντιμέτωπος με τα στοιχεία της φύσεως: Σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, καύσωνες, πυρκαγιές, κορωνοϊός, ακόμα και ένας μετεωρίτης ήρθε ένα βράδυ να προσγειωθεί έξω από την Εύβοια και αυτός στη βάρδια του.

Αλλά και  διεξήγαγε ένα δύσκολο διμέτωπο αγώνα: Την κακοκαιρία «Μήδεια» και τη μάχη ώστε να διατηρηθεί η συνέχεια των εμβολιασμών ως υπουργός …Σήμερα δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναπολούν τον Νίκο Χαρδαλια  όχι μόνο στη Πολιτική Προστασία ,αλλά και στην Κυβέρνηση!!!

Επιπλέον, από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, όλα τα τμήματα «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ» θα τηρούνται σε ετοιμότητα επέμβασης και άμεσης απόκρισης στο μισό του προβλεπόμενου χρόνου, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα όλα τα προβλεπόμενα ιπτάμενα και άλλα μέσα για την ανάληψη αποστολών Επιτήρησης, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης εφόσον απαιτηθεί.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συντονισμό και παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για να παρέχει στην Πολιτική Προστασία κάθε δυνατή βοήθεια για την άμεση επέμβαση στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν από την επερχόμενη κακοκαιρία.

Να επισημάνουμε οτι είχε κάνει σύσκεψη με τον Α/ΓΕΕΘΑ το βράδυ του Σαββάτου και είχαν τεθεί σε επιφυλακή και ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις ,αλλά το σήμα έφτασε απο την Πολιτική Προστασία στο ΥΠΕΘΑ στις 6μμ του Σαββάτου