Ολοκληρώθηκε η μεταφορά 800 «Λάθρο»με τα Αρματωγά του ΠΝ

Ολοκληρώθηκε σήμερα στις 6.30 το απόγευμα η μετακίνηση, με δυο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, συνολικά 795 αιτούντων άσυλο, αρχικά από τη Λέσβο στην Ελευσίνα, ενώ στη συνέχεια θα μετακινηθούν σε ξενοδοχεία, σε τριάντα σημεία της Ελλάδας.

Χθες με το πρώτο αρματαγωγό που έφυγε περί τις 9 το βράδυ μετακινήθηκαν 415 άτομα τα οποία και έφθασαν στο λιμάνι της Ελευσίνας νωρίς σήμερα το απόγευμα. Ενώ σήμερα με 380 επιβαίνοντες αιτούντες άσυλο, αναχώρησε με την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο αρματαγωγό.

Στο μεταξύ, άλλοι 58 αιτούντες άσυλο αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο, Κυριακή, το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά ενώ τέλος, έχει προγραμματισθεί η μετακίνηση άλλων 115 αιτούντων άσυλο προς Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και αυτοί, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης.

Σχόλιο: Να επισημάνουμε κάτι που μας  έκανε εντύπωση ..Τον χειμώνα του 2017  το πολεμικό Ναυτικό έστειλε τα Αρματαγωγά να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες  στη νήσο Λέσβο

Τότε δήθεν αλληλέγγυοι  ,ΜΚΟ συμβούλευσαν τους Λαθρομετανάστες που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στα Αρματαγωγά …Τώρα για μεταφερθούν στην Ενδοχώρα τρέχουν με  τα χίλια ,σας λέει κάτι αυτό ;

 

 


Διάφορα Άρθρα