Ονόματα Αργηγών και μέλη Στρατιωτικών επιτροπών δίνει ο Ευσταθίου

Απολογείται από το πρωί ο αντιπρόσωπος της γκανταςςςςερμανικής εταιρείας Atlas Elektroniks, Πάνος Ευσταθίου που κατονομάστηκε από τον Αντώνη Κάντα στην υπόθεση με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

 H μαραθώνια απολογία αποδεικνύει ότι ο  Ευσταθίου έχει όντως την διάθεση να συνεργαστεί με τις αρχές, κάτι που είχε αφήσει να διαφανεί και ο συνήγορός του. Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, στην απολογία του ο επιχειρηματίας έχει ήδη δώσει ονόματα, κυρίως στρατιωτών, μέλη επιτροπών τόσο Ελλήνων όσο και Γερμανών.

Ο  Ευσταθίου φέρεται να έχει ομολογήσει ότι έδωσε μίζα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για δυο συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, ωστόσο διασαφήνισε ότι δεν προσέφερε τα χρήματα, αλλά του ζητήθηκαν.

Πρόθεση να συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές φέρεται να έχει και ο Δημήτρης Παπαχρήστου, που επίσης κατονομάστηκε από τον Αντ. Κάντα και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

 Ο προφυλακισμένος,  Κάντας είχε κατονομάσει τον Δημ. Παπαχρήστο ως το πρόσωπο εκείνο που τον δωροδόκησε με συνολικά 750.000 ευρώ για την προμήθεια αυτοκινούμενων γερμανικών πυροβόλων.

 Παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν, και ειδικά αυτό της αμνησίας, ο κ. Παπαχρήστου -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- δεν θα αποθαρρυνθεί από το να μιλήσει για την υπόθεση στον βαθμό που θα του επιτρέψει η υγεία του.