Οπλίτες Ιατροί στα νησιά ,Αεροδιακομιδές Ασθενών, Σίτιση & Στέγαση Λαθρομεταναστών …Αυτή είναι η Αποστολή των Ε.Δ ;

Ο ΑΝΥΕΘΑ υπογράφει και στέλνει 18 Ιατρούς Οπλίτες στο Υπουργείο Υγείας ,επειδή ο Αρμόδιος Υπουργός Υγείας  δεν μπορεί ή δεν θέλει να στείλει τους γιατρούς στα νοσοκομεία των νησιών μας !

Τα ελικόπτερα και τα Αεροσκάφη του Λ/Σ  που είναι για αεροδιακομιδές είναι καθηλωμένα στον Μαραθώνα ,ενώ οι Πιλότοι τους πληρώνονται κανονικά και με το Νόμο !

Τα Ελικόπτερα του Λ/Σ  είναι στοιβαγμένα στον διάδρομο της ΕΑΒ …και η Αεροπορία Στρατού και η Πολεμική Αεροπορία μεταφέρουν ασθενείς νύχτα -μέρα  απο τα νησιά στην ενδοχώρα

Ο Στρατός Ταΐζει και κοιμίζει πάνω απο 40.οοο δήθεν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες …Αντίδραση απο τη Στρατιωτική Ηγεσία καμιά !! (Όλα εξαιρετικά …Λένε χαρακτηριστικά )

Βρες μπας και το έχουμε παραξηλώσει ; οι Πολιτικάντηδες κάνουν απλά τη δουλειά τους ,αλλά κύριοι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων ,αυτή είναι η Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ;

Μήπως δεν το έχετε καταλάβει και περί άλλων  τυρβάζουμε !! Το θέμα είναι να μην μας συμβεί το ανεπανόρθωτο ,»Τότε θα αρχίσουν το πως ονομάζεσαι και που κατοικείς»

Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ για την …(Κοινωνική Προσφορά) του Στρατού Ξηράς  κατά τον μήνα Ιούνιο

Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου 2018, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών για την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞ ΑΣ), 27 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 32 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.)