Ορκίζομαι να Φυλάττω πίστη εις την Πατρίδα «Βροντοφώναξαν τα πρωτάκια» της ΣΜΥ…Ενώπιον του ΓΕΠΣ (Φωτορεπορτάζ)

Ορκίζομαι να Φυλάττω πίστη εις την Πατρίδα Βροντοφώναξαν τα «πρωτάκια» της ΣΜΥ…

To καλώς όρισες  στην Στρατιωτική Οικογένεια ευχήθηκε ο ΓΕΠΣ  στους Πρωτοετείς της ΣΜΥ   και ευχαρίστησε τους γονείς των Σπουδαστών της ΣΜΥ που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην Πατρίδα, που αναφέρθηκε οτι το απόλυτο όπλο του Στρατού μας είναι το προσωπικό !!

Το πόσο σοβαρή δουλειά γίνετε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών φάνηκε από το παράστημα ,τις βροντώδες φωνές των Σπουδαστών που έδωσαν τον Στρατιωτικό Όρκο ενώπιον Θεού και ανθρώπων!!

Την Ορκωμοσία των Σπουδαστών της ΣΜΥ …Τίμησαν με την Παρουσία του   ΓΕΠΣ Στρατηγός του Έβρου Άγγελος Ιλαρίδης όπως αναφέρεται απο το Εντυπωσιακό του πέρασμα του στο Δ’ Σώμα Στρατού  το 2020 …Που παρέστη  μαζί με τον Υποδιοικητή της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού – Διοίκησης Δόγματος Εκπαίδευσης τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μαυροειδή!!

Αλλά άλλο τόσο και παραπάνω τους τίμησαν με την εμφάνιση και το παράστημα τους ,οι νεαροί και οι νεαρές Σπουδαστές και Σπουδάστριες της ΣΜΥ …

Που να σημειωθεί πριν από λίγο καιρό ήταν ζήτημα (αν μπορούσαν να κάνουν πέντε βήματα στη σειρά !)

Την ορκωμοσία των Σπουδαστών παραβρέθηκαν και οι Πολιτικές Αρχές και Στρατιωτικές  του τόπου δείχνοντας έμπρακτα τον ενδιαφέρον τους για τη Σχολή …

Παρών  και ο Στρατηγός ε.α και πρώην Διοικητής  της Σχολής  Γιώργος Λιάκος…Που αντάμωσε με το ΓΕΠΣ  που είχαν συνεργαστεί για πολλά χρόνια και στη Θράκη !!

Την ικανοποίηση τους δεν έκρυψε και ο Υποδιοικητής  της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού – Διοίκησης Δόγματος Εκπαίδευσης Υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής,  που Συντονίζει και ελέγχει όλα τα θέματα των υπαγόμενων στο ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ επιτελικών Δνσεων – Δνσεων και των Στρατιωτικών Σχολών (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΠΣΞ, ΣΕΟΕΔ),

Το Παρών έδωσαν  και οι Βουλευτές του Νομού της Ν.Δ 

Παρέστησαν επίσης   οι Απόστρατοι του Στρατού Στρατού και της Αστυνομίας  ..Αλλά και οι Έφεδροι Αξιωματικοί

Τ

Παρόντες  και οι Επικεφαλής των  Σωμάτων  Ασφαλείας του νομού


Στη Τελετή επίσης παραβρέθηκαν Στρατηγοί ,Ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί ε.ε και Απόστρατοι αξιωματικοί  των Ενόπλων και & Δυνάμεων των Σωμάτων Ασφαλείας !

Πανταχού παρών και Πρόεδρος των Αποφοίτων του Συλλόγου «ΣΑΣΜΥ» Υπολοχαγός ε.α Στέφος Ευάγγελος   και  …Εδώ μαζί με Σπουδάστριες της Σχολής

Ενώ οι Γονείς και οι Φίλοι των Σπουδαστών  της Σχολής τοποθετήθηκαν σε περιμετρικό χώρο και η Σχολή φρόντισε να έχει για όλους καθίσματα ώστε να παρακολουθήσουν με  άνεση τη Τελετή …Πράγμα που μας εντυπωσίασε !

Εντυπωσιακή η Οργάνωση της ΣΜΥ που είχε σε ετοιμότητα και  Ασθενοφόρο  με Ιατρούς και Τραυματιοφορείς  …Ενώ παντού υπήρχαν τα μέτρα κατά του COVID-19

Για μια ακόμη φορά η Σχολή κέρδισε το Στοίχημα … ανέφερε ο Επί χρόνια Εκπαιδευτής και μπροστάρης της Σχολής Ταξίαρχος ε.α Αγγελάκης που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και τα είπε  με τον Διοικητής της Σχολής !Η Σοβαρή δουλειά που γίνεται στη Σχολή οφείλεται στη Διοίκηση και το Επιτελείο της Σχολής και αυτό πρέπει να το επισημάνουμε!!!

«Παρών» και ο νεώτερος  Ήρωας  της Σχολής των Μονίμων Υπαξιωματικών  Μόνιμος Επιλοχίας Καραγιάννης  που   έπεσε στη Κύπρο!

Αθάνατος