Όταν οι Έλληνες Καταδρομείς «έκοβαν κ@λους» στα ΕλληνοΑλβανικά Σύνορα & …»Η πρόταση του Στρατηγού Φράγκου»

Η κατάντια μας δεν περιγράφεται και εδώ η παροιμία του σοφού λαού μας είναι σωστότατη…Μάθανε οτι πηδιόμαστε ,πλάκωσαν και οι  Αλβανόγυφτοι!

Τους (κόπηκαν τα ήπατα) των Αλβανών από τον «Πυρπολητή» …Τότε που οι Ελληνικές Δυνάμεις έκοβαν «κ@λους στα Σύνορα» και δεν είναι μακριά …Μόλις μερικά  χρόνια πριν  Δεκέμβριος του 2013

 Πανικός είναι ο σωστός όρος επικράτησε  στην Αλβανία που στη θέα μόνο των Ελλήνων Καταδρομέων να προσγειώνονται αξημέρωτα  στις Πρέσπες & χτύπησαν συναγερμό ,ενώ οι Σκοπιανοί απλά είχαν εξαφανιστεί από την άλλη πλευρά των συνόρων ! (φώτο)

Για να θυμηθούμε τα γεγονότα της ασκήσεως του  «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ από όπου είναι και οι φωτογραφίες )» ‘και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους !

Ο τότε  Α/ΓΕΕΘΑ αείμνηστος Στρατηγός Κωσταράκος ενημερώνεται για τον φόνο του Έλληνα Αστυνομικού από Αλβανούς UCKάδες που στο άκουσμα της λέξεως Αστυνομία στα Αλβανικά ανοίγουν πυρ και σκοτώνουν τον ¨Ελληνα Αστυνομικό και πρόεδρο  Τοπικού διαμερίσματος των Πρεσπών !

Παράλληλα οι δήμαρχοι της Περιοχής ζητούν από την πολιτική Ηγεσία να  επανέλθει ο Στρατός στα σύνορα και στα Φυλάκια ,γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι η αστυνομία με την λειψανδρία που έχει ,αλλά και την μη  σωστό οπλισμό είναι αδύνατο να συγκρατήσουν τους Αλβανούς Κατσαπλιάδες ,που όμως έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και είναι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και πυροβολούν με ευκολία !

Πολλές φορές οι Ελληνικές Αρχές και οι υπηρεσίες ασφαλείας  γίνονται  αποδέκτες πληροφοριών οτι οι Αλβανοί Αστυνομικοί όχι μόνο δεν ασκούν τον έλεγχο που πρέπει ,αλλά υποβοηθούν τα τσακάλια της περιοχής που έχουν και πολιτική κάλυψη …Τα γεγονότα σε βάρος της Ελληνικής μειονότητας  στην Αλβανία το αποδεικνύουν !

Ο Α/ΓΕΕΘΑ καλεί τον Διοικητή της Δύναμης Δέλτα και του δίνει εντολή για ετοιμότητα ! …Το σχέδιο καταστρώνεται και ενημερώνεται ο Υπουργός που δίνει το πράσινο φως για την εκτέλεση της Ασκήσεως -Μήνυμα προ όλους τους Βαλκάνιους !dynamh-taxeias-antidrasis-kos

Ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ  αείμνηστος  Στρατηγός Κωσταράκος αξημέρωτα δίνει την εντολή και με το χάραμα οι Αλβανοί σκοποί ενημερώνουν ότι Κομάντος της Δύναμης Δέλτα  έκαναν αεροπόβαση στις Πρέσπες και πολεμικά ελικόπτερα πετούν στο τριεθνές και κατά μήκος των συνόρων της Ελληνοαλβανικής μεθορίου !(φώτο)

Επικρατεί  σύμφωνα με πληροφορίες  απο (Αλβανικές αλλά και μειονοτικές πηγές  ) πανικός  στα σύνορα ενώ οι  γίνεται γνωστό ότι οι  Μονάδες Αεράμυνας  της Ελλάδος μπήκαν  σε επιφυλακή …

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω ο τότε  Α/ΓΕΕΘΑ διατάζει ετοιμότητα σε Μονάδα τεθωρακισμένων που είχαν πριν απο μερικούς μήνες κάνει σχετική άσκηση  σε άλλη  περιοχή των Συνόρων !

Ο Πανικός των Αλβανών Στρατιωτικών είναι δεδομένος και ενημερώνουν την Κυβέρνηση του  Εντι Ράμα

Αλλά η ενημέρωση που ζητούν οι Αλβανοί πολιτικοί σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ  για την άσκηση  των Ελληνικών Δυνάμεων ,παίρνουν πόρτα από το Άσσο της Στρατιωτικής διπλωματίας όπως αποδεικνύεται τότε ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλο !

Το μήνυμα που δόθηκε είναι ισχυρό και δεν σηκώνει περιθώρια για παρερμηνείες : Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι παντού ,’οταν και όποτε το θελήσει η Ελλάδα που  έχει και τη δύναμη αλλά και τη θέληση να προστατέψει τους Πολίτες της !

Η ανακοίνωση  του ΓΕΕΘΑ : για την Ασκηση “ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ” στα ΕλληνοΑλβανικά Σύνορα!pirpolitis412641

Τις πρωινές ώρες της 20ης Δεκεμβρίου 2013, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βόρειου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στην περιοχή Πρεσπών.

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία θα συνοδεύονται από επιθετικά Ε/Π APACHE.

 Παράλληλα δόθηκε εντολή για ενεργοποίηση του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή του συνόλου των μονάδων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης.!

Σχόλιο: Aλλά εδώ και κάτι μήνες αυτά τα έχουμε ξεχάσει μια αντίδραση πήγαμε να κάνουμε στα ΕλληνοΣκοπιανά σύνορα όταν είχαμε καταντήσει ο περίγελος των Βαλκανίων και ο Κυβερνήτης προκάλεσε  συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ γιατί λέει δεν ενημερώθηκε ! (Αυτός ή οι συνιστώσες ;)

Τα χειρότερα  Παναή (φωτό) αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά  είναι μπροστά μας !

Σήμερα :

Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης -Για πολιτική απόφαση κάνουν λόγο οι δικηγόροι του!

 Σχόλιο και η Πρόταση του Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όλοι οι ποινικοί Αλβανοί απέλαση , όπως και οι μη έχοντες άδεια παραμονής ..Φύλαξη των συνόρων όπως το 1994 από τις Ειδικές Δυνάμεις..

Καμία χρηματοδότηση από Ε.Ε.!! Ενίσχυση με προσωπικό της VIIMΠ στην Ήπειρο..

Στη φυλακή παραμένει ο Φρέντι Μπελέρης, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο Αυλώνα, στο οποίο απολογήθηκε, μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία απόπειρας εξαγοράς ψήφων ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία.

Tο δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες , θα μεταχθεί στις φυλακές των Τιράνων.Περισσότερα Άρθρα