Όταν ο «Βάτραχος του Κουβέλη» …Αντάμωσε τον «Αξιωματικό του Θεού»

Η επίσκεψη του ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στη Πόλη των Τρικάλων, έδωσε την ευκαιρία στον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη,  Πλοίαρχο ΠΝ Σπύρο Πολλάτο ,για συναντήσεις και εκτός προγράμματος !

Ο Υπουργός που κατάγεται απο την Περιοχή των Τρικάλων ,κάποιες φήμες τον θέλουν και να πολιτεύεται στην περιοχή όταν οι επόμενες εκλογές έρθουν όποτε έρθουν,έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ιερά Μονή των Σιαμάδων  …Στην Περιοχή της Ορεινής Καλαμπάκας!

Ηγούμενος της Ιερά Μονής Γέροντας  Μακάριος ,είναι ο κατά Κόσμο Ιακωβάκης Δημήτριος ο οποίος ήταν Αξιωματικός του Στρατού στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ,όταν έλαβε κάλεσμα Θεού και παραιτήθηκε απο το Στράτευμα για να υπηρετήσει Θεό & Πατρίδα από άλλο Μετερίζι !

Ο «Βάτραχος του Κουβέλη«, Πλοίαρχος ΠΝ Πολλάτος Σπύρος είχε μακρά και εγκάρδια συνομιλία με τον «Αξιωματικό του Θεού» ,όπως αποκαλείται στη Περιοχή και φαίνεται ότι το Υπουργείο Άμυνας έχει να επιδείξει Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Ιερά Μονή

Μα μην ξεχνάμε οτι ο νυν Α/ΓΕΣ είναι συμμαθητής του Γέροντα Μακαρίου  που συχνά πυκνά επισκέπτεται τη Μονή  και απο ότι μάθαμε βοηθάει ποικιλοτρόπως