Οι Ουκρανικές Ειδικές Δυνάμεις κυνηγούν τα Ρώσικα Άρματα & με …Ηλεκτρικά Ποδήλατα !!

Ένα ακόμα κρυφό όπλο διαθέτει στη φαρέτρα του ο ουκρανικός στρατός, στην προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται εδώ και περίπου τρεις μήνες από τις ρωσικές δυνάμεις.

Μετά τα ATV, τα οποία απέκτησαν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό υπηρετώντας με επιτυχία τον ουκρανικό στρατό, σειρά έχουν τα ποδήλατα και δη τα ηλεκτρικά.

Ο λόγος για τα e-bikes της Delfast, τα οποία βρίσκονται στα χέρια των ουκρανικών Ειδικών δυνάμεων και επιχειρούν στο πεδίο της μάχης, επιτρέποντας  στους Καταδρομείς να προσεγγίζουν αθόρυβα  τις θέσεις των ρωσικών αρμάτων μάχης χωρίς να γίνονται αντιληπτοί

Με αυτονομία που αγγίζει τα 320 χιλιόμετρα, εκτεταμένες εκτός δρόμου ικανότητες και μέγιστη ταχύτητα κίνησης τα 80 χλμ./ώρα, τα e-bikes της Delfast αποτελούν μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη στο ουκρανικό οπλοστάσιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ηλεκτρικά ποδήλατα εντάσσονται στον «οπλισμό» στρατιωτικών δυνάμεων, παρ’ όλα ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοκιμαστεί στο πεδίο μιας πραγματικής μάχης.