Με συνοπτικές διαδικασίες διέγραψε ο Γιώργος Τράγκας τη Ραχήλ Μακρή από το νεοσύστατο κόμμα του, λίγους μόνο μήνες μετά την συμφωνία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τράγκας έγινε έξαλλος με την σοκαριστική και απαράδεκτη ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή που έδειξε να χαίρεται για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, γράφοντας στο facebook: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Ο Δημ…κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά».
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του και είχε δηλώσει την συνεργασία του με τη Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει:
«Θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο», ώστε «να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το ‘δικτατορικό’ Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη».