Παγώνει η ψήφιση των Μνημονίων με τα Σκόπια στη Βουλή …Επιτέλους αντιδράσαμε …

 

Να “παγώσει” η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια  προτείνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τα αρχικά που φέρουν οι φανέλες των ποδοσφαιριστών των Σκοπίων τ στο EURO.

“Αν οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν λέγονται «Μακεδονία» αλλά -ακόμα και βάσει αυτής της συμφωνίας την οποία πολλοί θεωρούμε μη ωφέλιμη, όμως τέλος πάντων είναι μια διεθνής συμφωνία που η χώρα πρέπει να σεβαστεί ειδικά με την Τουρκία απέναντι –- τότε ίσως και εμείς δεν πρέπει να βιαστούμε να φέρουμε προς κύρωση τα συγκεκριμένα μνημόνια στη βουλή.

Με θράσος χιλίων  πιθήκων ο Σκοπιανός έγραψε για «Μακεδονία» τι άλλο να περιμένουμε απο αυτόν τον Καραγκιόζη ;

«Σήμερα βρίσκομαι στο στάδιο του Άμστερνταμ και δίνω την ισχυρή μου υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ζάεφ, ο οποίος παρέλειψε να αναφέρει το «Βόρεια»

Η προσωπική μου γνώμη θα ήταν να μην έρθουν και καθόλου σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία, δηλαδή να παραμείνουν μια εκκρεμής πίεση απέναντι στα Σκόπια που φαίνεται ότι δεν  το καταλαβαίνουν ” είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος.

“Παραμένοντας τα μνημόνια μια εκκρεμής πίεσης, οι Σκοπιανοί ενδεχομένως να είναι πιο γρήγορα συνεπείς ως προς τις δικές τους υποχρεώσεις.

Εάν δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι Μακεδονία, δεν βρίσκω λόγο εμείς να είμαστε διαρκώς το καλό παιδί το οποίο εκπληρώνει αυτά τα οποία ο άλλος παραβαίνει” συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Σύμφωνα με  επιβεβαιωμένες πληροφορίες τα Μνημόνια με τα Σκόπια πάνε για Σεπτέμβριο στη Βουλή  και βλέπουμε»