Πανηγυρίζουν & προβάλουν τις δηλώσεις Αποστολάκη οι Τούρκοι

Κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, για δικό μας θέμα» δηλώνει ο πρώην υπουργός  Άμυνας της Ελλάδας Ευάγγελος Αποστολάκης και τις προβάλλουν οι Τούρκοι στο Κρατικό TRT

Τι αναφέρουν οι Τούρκοι και το Προβάλλουν …

Ο κος Αποστολάκης μιλώντας σε εκπομπή στο Ελληνικό Τηλεοπτικό δίκτυο MEGA, σημείωσε χαρακτηριστικά πως η Αθήνα με μεγάλη πιθανότητα θα μείνει μόνη της στην ένταση που υπάρχει με την Τουρκία, υπογραμμίζοντας «δύσκολα κάποιος θα έρθει σε πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία για δικό μας θέμα».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας, χαρακτήρισε αρκετά σοβαρή και κρίσιμη την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας :

«Θεωρώ ότι ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει έρθει με πρόθεση να πιέσει πολύ και να παραμείνει όσο χρειάζεται για να καταφέρει αυτό που θέλει. Είναι χαλαρές οι πιέσεις από Ευρώπη και Αμερική».

« Η Άγκυρα  θέλει να μας σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με όλα τα θέματα» είπε\ ο επί κυβέρνησης Τσίπρα υπουργός Άμυνας της Ελλάδας υπογραμμίζοντας μάλιστα πως δεν βολεύει κανέναν η σύγκρουση.

Σχόλιο: Θέλει η «Πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»


Διάφορα Άρθρα