Η Παπακώστα και η Κουντουρά ψήφισαν ΝΑΙ … (Ειρωνικά χειροκροτήματα)

Πριν απο λίγο η Παπακώστα που προέρχεται απο την Ν.Δ και η Κουντουρά απο τους ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητες ψήφισαν με τα δυο τα χέρια  ΝΑΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών

Eιρωνικά χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες ακολούθησαν την ψήφο των υπουργών Κατερίνας Παπακώστα και Έλενας Κουντουρά στη Συμφωνία των Πρεσπών λόγω προηγούμενων θέσεων που είχαν εκφράσει στο ζήτημα.

Τα «ναι» από τις υπουργούς Έλενα Κουντουρά και Κατερίνα Παπακώστα συνοδεύτηκαν με ιδιαίτερα σχόλια, που μάλιστα στην περίπτωση της κ. Παπακώστα χρειάστηκε να παρέμβει ο πρόεδρος της Βουλής για να γίνει ησυχία.

Τόσο η Κουντουρά όσο και η  Παπακώστα είχαν στο παρελθόν εκφράσει διαφορετικές θέσεις, ενώ με την ψήφο τους τάχθηκαν υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας με τα Σκόπια

Τόσο η Έλενα Κουντουρά, όσο και η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η μεν Κουντουρά κράταγε μέχρι πρότινος κλειστά τα χαρτιά της, η δε κ. Παπακώστα άφηνε να εννοηθεί πως πρώτα θα περίμενε την παρέμβαση του Κ. Καραμανλή και έπειτα θα διατύπωνε τη θέση της. Ωστόσο, σήμερα, κατά τις τοποθετήσεις τους στη Βουλή και οι δύο τάχθηκαν υπέρ της Συμφωνίας.

Ειδικότερα, η Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στη Βουλή σημείωσε πως «η θετική ψήφος είναι η πραγματικά «πατριωτική στάση» και το χρωστάμε στις επόμενες γενιές».

Περιμένατε κάτι άλλο ;