Παρέλαση στα Πομακοχώρια : Οι Έλληνες Πομάκοι της Ξάνθης Tίμησαν την 25η Μαρτίου

Με τις παραδοσιακές υπέροχες Πομάκικες φορεσιές τους, την Ελληνική σημαία, υπερηφάνεια και συγκίνηση, γιόρτασαν και οι Πομάκοι την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην έδρα του Δήμου Μύκης την Σμίνθη.

Οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη συμμετοχή κόσμου και απο τα γειτονικά χωριά, ενώ στην επιτυχία των εκδηλώσεων συνέβαλε και ο Δήμος Μύκης με τον Δήμαρχο τον Ντελή Ριτβάν ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί οτι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του με τον Δήμαρχο Τσέπελη  στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη τον είχαν καλέσει στα υπέροχα Ελληνικά Πομακοχώρια που ειδικά την Άνοιξη είναι υπέροχα.

Για να δούμε πότε θα ανταποκριθεί ο Υπουργός που συνέβαλε τόσο στα έργα του Δήμου Μύκης μετά την επίσκεψη του Ντελή Ριτβάν στο γραφείο του. .

Μαθητές και Μαθήτριες παρήλασαν με υπερηφάνεια και συγκίνηση, ενώ την Σημαία κρατούσε Αριστούχα μαθήτρια!

Επίσης Πομακούλες χόρεψαν Παραδοσιακούς Πομάκικους χορούς, ενώ εκτός του Δήμου Μύκης και των λοιπών Αρχών  στεφάνι κατέθεσε και ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στο Νομό Ξάνθης Τζεμαλη Τραμπα.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν για την συμβολή του στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη έδρα του Δήμου.

http://maxitisthrakis.blogspot.com/