Παρουσία του ΠτΔ & με Πτήσεις του «ΖΕΥΣ-Video» …ο Εορτασμός της 153ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων! (Φωτο & Video)

727A8905Παρουσία του ΠτΔ ο Εορτασμός της 153ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων…Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενος απο τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος, Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 153ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, στη ν. Κέρκυρα.

IMG_8634Ο Πρόεδρος   της Δημοκρατίας παρακολούθησε  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την Πτήση του ΖΕΥΣ  και τέλος δέχθηκε ένα πίνακα απο το Θρυλικό Μαχητικό που παλαβώνει του Ευρωπαίους όπου και αν πετάει!pavlopoulos_zeus2-696x392zeus1

Μανούβρες χαμηλής διέλευσης και κλειστές στροφές με φόντο το Π. Φρούριο από το αεροσκάφος ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας. Εντυπωσιακή επίδειξη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

727A9953

  Με την ευκαιρία της παραμονής του στη ν. Κέρκυρα, ο Αρχηγός ΓΕΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ) και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αγίου Στεφάνου Κέρκυρας όπου ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητάς του και επικοινώνησε με τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.

IMG_7851 IMG_7858