Ποιες Μονάδες Επιθεώρησε ο Στρατηγός ε.α …Χουλουσί Ακάρ στα Κατεχόμενα !

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου , για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση Σχηματισμών των Τουρκικών Δυνάμεων Κατοχής (ΤΔΚ) κατά την επίσκεψη Τ/ΥΠΑΜ στο ψευδοκράτος και ειδικότερα του Στρατηγείου των ΤΔΚ, της 28ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, του Συντάγματος Καταδρομών και της ΤΟΥΡΔΥΚ.

Η επίσκεψη -Επιθεώρηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Τούρκου ΥΠΑΜ στο ψευδοκράτος (8-11 Αυγούστου 2019) ολοκληρώθηκε  την 12η Αυγούστου αφού προηγήθηκε και …

…Η μετάβαση της Ηγεσίας του ΥΠΑΜ στον 3ο Λόχο του 61ου Συντάγματος Πεζικού όπου ο Hulusi Akar είχε τοποθετηθεί ως Διοικητής Λόχου με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού το 1975.

Ο Στρατηγός Ακάρ θέλει να έχει γνώση του βαθμού Ετοιμότητας  των Τουρκικών Κατοχικών Δυνάμεων ,είτε για εκφοβισμό των ΕλληνοΚυπρίων ,είτε για κάποια Επιχείρηση μικρής κλίμακας στην Πράσινη Γραμμή ,χωρίς να αποκλείεται και κάτι άλλο !

Πάντως τα Συμπεράσματα του Στρατηγού ,θα βαρύνουν τις Εισηγήσεις που θα κάνει στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν

Πέραν αυτού όμως σημαντικότατο ρόλο θα παίξει η ψυχολογία  και η επιθυμία των Κυπρίων για να ματώσουν για την δική τους Πατρίδα ..Για τα άλλα έχουν γνώση οι Φύλακες