Το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας τους ξαποστέλνει…Εμείς τους μαζεύουμε!

Το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας τους στέλνει και εμείς απλά τους μαζεύουμε αλλά τι θα τους κάνουμε …Μπορεί κανείς να απαντήσει στο Ερώτημα ;12233245285_8a1a1a741b_o Το ΓΕΝ της Ελλάδος διέθεσε πάνω απο πέντε πολεμικά που αντί να  περιπολούν και να προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορά μας έχουν μεταβληθεί σε μεταφορείς προσφύγων  και συνεχίζουν να στοιβάζουν (λάθρο) στα νησιά μας που πλέον κρούουν τον κώδωνα του Κινδύνου !
Μόνο η Ε.Ε αδιαφορεί αλλά το πρόβλημα δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει η Ελλάδα έχοντας απέναντι της την Τουρκία που συνεχίζει να ξαποστέλνει καραβιές από ψυχές ανθρώπων !
Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά πλέον να πει πόσοι και που είναι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα…12233819326_c1412402d5_o
Ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ζήτησε απο την Τουρκία να τηρήσει την υπογραφή της …Απο ποιους κύριε Υπουργέ από αυτούς που τους Στέλνουν ;
Μόνο σήμερα το πρωί 19 Σεπτεμβρίου του 2014 είχαμε ..Ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμη η ημέρα !
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι έξι (26) παράνομων μεταναστών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Αγαθονησίου.
Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατόπιν ενημέρωσης από στρατιωτικό φυλάκιο νήσου, εντόπισε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των ανωτέρω και μεταφορά τους στο λιμένα Αγαθονησίου, όπου και συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου, ενώ η πνευστή λέμβος βυθίστηκε.
Τριάντα επτά (37) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΖΕΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΕΙΚΩΝ” Καρλοβασίου Σάμου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω μετανάστες συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σαράντα (40) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΓΙΟΣΩΝΑΣ” βορείως ν. Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω μετανάστες συνελήφθησαν από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με στελέχη του Λιμενικού Σταθμού και Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλων, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ” για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.