Πως οι νεαροί Ουκρανοί Αξιωματικοί … Διέλυσαν τη Στρατιά της Ρωσικής Αρκούδας !!

Η αντεπίθεση της Ουκρανίας ξεκίνησε στις 6 Σεπτεμβρίου και η ταχύτητά της φαίνεται ότι έπιασε εξαπίνης την Μόσχα. ..Οι Ρώσοι αποσύρονται από θέσεις της πρώτης γραμμής ειδικά στην ανατολική επαρχία του Χαρκόβου.

Οι Ουκρανοί χώρισαν τις Δυνάμεις σε μικρές και ευέλικτες Μονάδες με νεαρούς Αξιωματικούς επικεφαλής και τοποθέτησαν Μαχητές καταγόμενους απο τις Κατεχόμενες περιοχές που γνώριζαν το έδαφος  καλύτερα από όλους  και έδρασαν πίσω απο τις εχθρικές  Ρωσικές Γραμμές

Οι Διοικητές αυτών των Μονάδων με ημιφορτηγά εξοπλισμένα με φορητά Αντιαρματικά  είχαν πλήρη ελευθερία κινήσεων και έδρασαν σύμφωνα με την εικόνα που είχαν απο το πεδίο Μάχης οι ίδιοι και όχι  το Γενικό Επιτελείο στα υπογεια του Κιέβου …Εν αντιθέσει με τους Ρώσους Στρατηγούς που περίμεναν Εντολές απο τη Μόσχα!

Η Τοποθέτηση του Στρατηγού της Στέπας που γνώριζε πως ακριβώς διοικείτε ο Ρωσικός Στρατός ήταν καταλυτική στην έκβαση των Επιχειρήσεων …Σε αυτόν τον ρόλο, ο Στρατηγός Ζαλούζνι ανέδειξε κατώτερους αξιωματικούς και ενθάρρυνε την πιο ευέλικτη λήψη αποφάσεων, κάτι το οποίο τους έδωσε περισσότερη ισχύ στο πεδίο της μάχης.

Ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Αλεξάντερ Σλάντκοφ παραδέχθηκε την Τρίτη στην κρατική τηλεόραση ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν υποστεί σημαντικές απώλειες εξαιτίας της ουκρανικής αντεπίθεσης, λέγοντας ότι «ακόμα μαθαίνουμε».

«Στην περιοχή της Χερσώνας έχουμε χάσει 17 οικισμούς», είπε ο Αλεξάντερ Σλάντκοφ, ρίχνοντας την ευθύνη στις πολλές παραδόσεις όπλων από τις ΗΠΑ και «την πληροφόρηση που συγκεντρώθηκε μέσω δορυφορικής αναγνώρισης».

Ο πολεμικός ανταποκριτής Αλεξάντερ Κοτς είπε στους «οπαδούς του στο Telegram» την Τρίτη ότι ο στρατός βρίσκεται σε «επιχειρησιακή κρίση», ενώ ο δημοσιογράφος των κρατικών μέσων ενημέρωσης Εβγένι Ποντούμπνι ανέφερε ότι, «προς το παρόν, θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο».

Τα αποτέλεσμα είναι ήδη Ορατά στον Χάρτη που απεικονίζεται …

Τα παραδείγματα των Επιχειρήσεων και την επάνδρωση των Μονάδων με Εφέδρους Καταδρομείς και Εθνοφύλακες πρέπει να γίνουν κτήμα των Ελληνικών Δυνάμεων στα νησιά του Αιγαίου και  στην Κύπρο τουλάχιστον τις πρώτες ώρες του Πολέμου που όλα θα είναι ρευστά !