Πότε και αν θα παρουσιαστεί στο ΚΕΠΒ…Ο Κασσελάκης;

Δείτεκαι αυτά

Οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να αλλάξουν τον σχεδιασμό του Στέφανου Κασσελάκη για την στρατιωτική του θητεία – Τι μπορεί να ζητήσει αν δεν προλάβει να παρουσιαστεί.

Ανατροπή και στην εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων του Στέφανου Κασσελάκη φέρνουν οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Κασσελάκης ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί το διάστημα 11-14 Μαρτίου προκειμένου να υπηρετήσει για 20 μέρες στον στρατό ξηράς και θα προλάβει να το πράξει αυτό εντός χρονοδιαγράμματος μόνο στην περίπτωση που οι εσωκομματικές εκλογές διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου, ημερομηνία που ναι μεν έχει πέσει στο τραπέζι αλλά δεν έχει ακόμη «κλειδώσει».

Ωστόσο, αν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ μετατεθούν στα μέσα Μαρτίου ή και αργότερα ο Κασσελάκης δεν θα προλάβει να παρουσιαστεί στο ΚΕΠΒ της Θήβας

Στην περίπτωση αυτή αναμένεται να ζητήσει αναβολή για κοινωνικούς λόγους, όπως δικαιούται βάσει νόμου, και θα παρουσιαστεί δύο ΕΣΣΟ αργότερα, που πρακτικά σημαίνει ότι θα ντυθεί στα χακί τον Ιούλιο.

Έτσι, ο Κασσελάκης εφόσον κερδίσει εκ νέου τις εσωκομματική κούρσα θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου.

Εκτός βέβαια και αν χάσει τις εκλογές στο Σύριζα ,οπότε η άμεση αναχώρησή του απο την Ελλάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη


ΣχετικάΆρθρα

Next Post