Που το πάνε οι Συριζαίοι με τις ψήφους των αλλοδαπών & των λαθρομεταναστών ;

999Η Είδηση που δημοσίευσε η «δημοκρατία» είναι σοκαριστική: «Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση!

Παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013), που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια […]

Να θυμίσουμε  ότι κατάπτυστος νόμος Ραγκούση έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. κατά του νόμου Ραγκούση που να θυμίσουμε οτι ήταν ο πρώτος νόμος που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου μόλις ανέλαβε την εξουσία με το «Λεφτά Υπάρχουν !

Το ΣτΕ απεφάνθη  αφού προσέφυγαν σε αυτό φορείς αλλά και μεμονωμένοι Πολίτες …¨Οτι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Έλληνες και ότι απαιτείται Συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.

Τώρα, η πρόταση της επιτροπής «εμπειρογνωμόνων» του Σύριζα  που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ,φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000».77

Να θυμίσουμε δε ότι σύμφωνα με νέο νόμο περί απόδοσης Ιθαγένειας , όποιος μένει στην Ελλάδα 5 χρόνια νόμιμα ή όχι αν μπορεί να το αποδείξει ,παίρνει αυτόματα την Ελληνική Ιθαγένεια!

Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται περί ευθείας παραβιάσεως και του πνεύματος και του γράμματος του Συντάγματος των Ελλήνων.

Το να δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς, που απλά θα διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, να επηρεάσουν την έκβαση των δημοτικών (στην αρχή) και των βουλευτικών (στη συνέχεια) εκλογών θα είναι το αποφασιστικότερο βήμα στη σκοτεινή οδό που θα τερματίζει τη μετατροπή της πατρίδας μας σε χαλιφάτο, όπου το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους θα αντικατασταθούν από τη σαρία, το ισλαμικό δίκαιο.

Για να ψηφίζει κάποιος σε εκλογές δεν αρκεί να βρίσκεται κάπου νόμιμα, αλλά να νιώθει αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού συνόλου και να είναι πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση του κράτους που του δίνει το δικαίωμα ψήφου εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου.

Όσοι σκοπεύουν να χαρίσουν το δικαίωμα ψήφου σε περίπου 580.000 αλλοδαπούς (ενώ ταυτόχρονα δεν λένε λέξη για χορήγηση του ίδιου δικαιώματος στους ομογενείς μας) έχουν στον νου τους τις εθνικές εκλογές και αδιαφορούν για τις συνέπειες σε περιοχές, όπως π.χ. η Θράκη, και στη συνέχεια για ό,τι συμβεί στο σύνολο της επικράτειας. Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες.

Οι Συριζαίοι μετράνε κεφάλια και ψήφους και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο …Απλά μετράνε τον χρόνο που τους απομένει ώστε να κάνουν έργο αυτό που θα τους δώσει το δικαίωμα (έτσι πιστεύουν να παραμείνουν στην εξουσία )

  • Steve Nichols

    Να ηταν μόνο οι 600.000 λαθρομεταναταστες που θα ψηφίζουν;; Καταργεί ολες τις τοπικές κοινότητες, προέδρους, δημοτικές ενότητες, και θα αποφασίζουν με λαϊκές συνελεύσεις, εκπρόσωποι συνδικάτων, μεταναστών, κτλ,(δηλαδή κομουνισμός). Θέλω να τονίσω πως είναι πολύ σοβαρό η καταργήσει της Κοινότητας και του πρόεδρου της κοινότητας.! Το χωριό δεν θα το εκπροσωπει κανείς.! Δεν θα υπαρχη.! Καταργούμε τον Δάσκαλο, τον παπά, κα τον πρόεδρο..ότι έκαναν οι Τούρκοι.! Τελος η ταυτότητα δηλαδή.! Θα ημαστε ολοι, Αθηναίοι.. ολοι ένα τίποτα..στο μεγάλο χωνευτηρι της νέας τάξης. Η καταργήσει της κοινότητας, είναι ισοπεδωτικό μέτρο.. δεν υπαρχη η πόλη η το χωριό ως κοινότητα.. θα υπαρχη ως περιοχή, συνοικισμος.. πως λέμε το μέγα ρέμα;; τα Βαρδουσία.. είναι μια ονομασια;; έτσι.. Δεν θα υπαρχη ούτε Λαμια, ούτε Σπερχειαδα. Θα υπαρχη μόνο η ονομασια του Δήμου.. τίποτα άλλο…Θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια για τις ονομασίες των Δήμων.!
    Και τι θα γινει στην περιπτωση που ο Δημος εχει άλλη ονομασια από την Εδρα του Δημου;; Καταργούμε τις Εδρες των Δημων;;