Προφυλακίστηκε ο Σταθμάρχης της Λάρισας

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας, μετά τη μαραθώνια απολογία του για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, σύμφωνα με την δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Ελπίδα Κουτσογιάννη, ο δικηγόρος του σταθμάρχη δήλωσε ότι «Ήταν κάτι αναμενόμενο».«Δυστυχώς τώρα αρχίζουν όλα» είπε ακόμα.

«Ο σταθμάρχης είπε τα πάντα μετά λόγου αληθείας, συγκλονισμένος, χωρίς να φοβηθεί εάν προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του» ανέφερε ο δικηγόρος του 59χρονου .

Είπε επίσης ότι θα φανεί από την έρευνα και από την ανάκριση εάν θα έπρεπε να είναι και δεύτερος σταθμάρχης στη βάρδια και δεν ήταν.

Η κεντρική υπερασπιστική γραμμή θα είναι ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και σε πρόσωπα που με τις πράξεις και τις παραλείψεις του οδήγησαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που δήλωσε ο συνήγορος του σταθμάρχη ότι «επί 20  λεπτά ήταν ο σταθμάρχης επιφορτισμένος μόνος του με την σιδηροδρομική ασφάλεια όλης της Κεντρικής Ελλάδας».

  • revas chiv

    Και τα καταφερε μια χαρα ο αχρηστος..