Προήχθη και μετακινείται από το ΓΕΝ στο ΥΠΕΘΑ ….Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝ

Τον γνωρίσαμε ώς Αντιπλοίαρχο του ΠΝ και να τον Αποχαιρετούμε ώς Πλοίαρχο και μάλιστα μετά την προαγωγή του τοποθετείται στο Γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη …

Ο λόγος για τον Σεμνό αθόρυβο και τρομερά εργατικό αλλά και δυναμικό Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΝ Πλοίαρχο πια Σπύρο Πολλάτο το …δικό μας άνθρωπο !

Ο Σπύρος ήρθε στο ΓΕΝ να αντικαταστήσει στη Καρέκλα του Εκπροσώπου Τύπου τον Διαμαντή που άφησε τις περγαμηνές του στο Γραφείο  και έγραψε μετέπειτα ως Κυβερνήτης του ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ έναν πανάξιο Αξιωματικό !

Αν και χαμηλών τόνων ο Αντιπλοίαρχος Σπύρος Πολλάτος κατάφερε να ξεχωρίσει και να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Συντάκτες του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ που δεν χαρίζονται εύκολα και σε κανέναν!

Το έργο του εκτιμήθηκε και αμέσως μετά την Προαγωγή του προτάθηκε να αναλάβει το Γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ μια δύσκολη δουλειά αλλά ο όπως το απέδειξε ο «Σπυρέτος» είναι για τις Φουρτούνες !

Την Τετάρτη 13 του μηνός ο Πλοίαρχος ΠΝ Πολλάτος προσκαλεί τους  Στρατιωτικούς Συντάκτες στην Παραλαβή-Παράδοση…Εμείς θα τον θυμόμαστε  πάντα με ιδιαίτερη Εκτίμηση  για την βοήθεια του στην Στρατιωτική πληροφόρηση

«Σας προσκαλούμε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Εκπροσώπου Τύπου ΓΕΝ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου     2018 και ώρα 12:30 στο Δώμα ΓΕΝ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.»

Με εκτίμηση,

Πλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος Π.Ν.

Εκπρόσωπος Τύπου Γ.Ε.Ν.

Σχόλιο  : Τού έλαχε   όμως η τιμή να ενημερώσει το κοινό της Βορείου Ελλάδος για το Θρυλικό μας Κ/Β ΑΒΕΡΩΦ που συνέρρεε κατά χιλιάδες στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης …Όπου εκεί ο ο Σπύρος απέκτησε πολλούς και καλούς φίλους !