Προσοχή σταματήστε το, όσο είναι ακόμη καιρός …Έχουμε & «Βιολογικό πόλεμο» σε Εξέλιξη!

Εκτός από τις πρωινές αφίξεις προσφύγων – λαθρομεταναστών  (25  άτομα στον Ασπροπόταμο Μανταμάδου και 9 άτομα στην περιοχή της Κλειούς ) πριν από λίγο έφθασε και 3η βάρκα στην περιοχή Πλωμαρίου με 25 πρόσφυγες  & λαθροετανάστες.

Αξίζει να τονιστεί ότι όσοι έρχονται μετά την 1η Μαρτίου δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση ασύλου και οδηγούνται στην ηπειρωτική χώρα (σε κλειστές δομές) για απέλαση.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμιαν ενημέρωση πως θα διαχειριστούν οι σημερινές αφίξεις και με τι μέσα …Ο Κορονωειός θερίζει !!

Υπενθυμίζουμε ότι προχθές αναχώρησαν για τις Σέρρες και οι τελευταίοι νεοεισερχόμενοι που είχαν φθάσει στο νησί μας μετά την 1η Μαρτίου.

Προσοχή :  Καιρός να αντιληφθούμε οτι μπορεί οι Τούρκοι να χρησιμοποιούν τους «Ταλαίπωρους  λαθρομετανάστες» και ώς «Βιολογικό Όπλο «

Δεν μπορεί  στην Ελληνική Επικράτεια να περιορίζονται στα σπίτια τους  με εξοντωτικές μάλιστα ποινές οι Έλληνες ,ενώ  κυκλοφορούν και προσεγγίζουν τις Ακτές  μας ελεύθερα  οι Λαθρομετανάστες …Το νησί δεν αντέχει άλλο !!