Ψευτοτσαμπουκάς αλλά μόνο στους Έλληνες ο Μηταράκης …Για τους «Λάθρο» μούγκα

Με κλείσιμο της εθνικής οδού στο ύψος των διοδίων στην Αγία Τριάδα, οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της εγκατάστασης προσφύγων ή μεταναστών στην λουτρόπολη.

Αφορμή ήταν η απροειδοποίητη άφιξη 39 ασυνόδευτων Λάθρο που προερχόντουσαν από τα Κέντρα Φιλοξενίας των νησιών του Αιγαίου, που εγκαταστάθηκαν σε ένα παλιό ξενοδοχείο στο κέντρο των Καμένων Βούρλων λίγα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα.

Παρά το “mea culpa” του αρμόδιου υπουργού Νότη Μηταράκη, αναφορικά με την μη προειδοποίηση του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας για τις προθέσεις τους να φέρουν ασυνόδευτα παιδιά στα σπίτια τους, ο ίδιος επέρριψε σοβαρές ευθύνες στους Καμενοβουρλιώτες για την αντίδρασή τους κατηγορώντας τους για ακραίες συμπεριφορές.

 Βέβαια όταν οι Λάθρο είχαν κόψει στη μέση το νησί …Ο Μηταράκης έκοβε λάσπη και είχε πάθει αφωνία ,βλέπει εκεί ήταν οι Λαθρο μην μας κατηγορήσουν οι ΜΚΟ για ρατσιστές !
ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών και Εμπόρων Γιώργος Ανάγνου υποστηρίζει ότι ουδέποτε κανείς εμπόδισε την τροφοδοσία με φαγητό αυτών των παιδιών, τα οποία  όπως υποστηρίζει χωρίς να προκληθούν έσπασαν αντικείμενα και επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια στους ανθρώπους που μένουν δίπλα από το ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει.

Οι πρωινές δηλώσεις του υπουργού εξαγρίωσαν ακόμη περισσότερο τους κάτοικους, που ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν ήπια στα διόδια αν και δεν έλειψαν οι φωνές για ολικό κλείσιμο της οδού.


Διάφορα Άρθρα