Πτήσεις των Γαλλικών «RAFALE» στην Επικράτεια και …Ισραηλινών F-35 στο Αρχιπέλαγος !!

Κατά τη διάρκεια της άσκησης «Ηνίοχος», έχουν προγραμματισθεί και κοινές πτήσεις ισραηλινών F-35 με ελληνικά F-16  στο Αρχιπέλαγος …Εκεί θα  έχουν την ευκαιρία οι Τούρκοι Χειριστές  να αντιμετωπίσουν την κοινή  Πανίσχυρη  Αεροπορική Ομάδα...Αν το επιθυμούν !

Τα Ισραηλινά F-35 θα μας έρθουν με όλα τα Αστέρια των Χειριστών  της IAF  στην Ανδραβίδα σε μια κίνηση με  πολύ μεγάλη Στρατηγική σημασία ///

  Αλλά και από  την  Σαουδική Αραβία θα μας έρθουν  τα F-15 , ενώ   σημαντικές συναντήσεις  θα έχουν για την «κοινή άμυνα» των δύο χωρών τόσο ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, όσο και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Τα οκτώ Γαλλικά RAFALE   που θα σταθμεύσουν στην 117 ΠΜ  θα έχουν το Επιθετικό ρόλο Μακράς ενέργειας κατά την διάρκεια της Ασκήσεως ,ενώ τα  Ελληνικά Μιράζ  θα επιχειρούν σε ρόλο Αεροπορικής Υποστηρίξεως των Μονάδων Επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού ,χωρίς να αποκλείεται και κάτι άλλο!

Πληροφορίες θέλουν τα Γαλλικά RAFALE να εκτελέσουν και πτήσεις σε όλη την Επικράτεια  μαζί με το σύνολο των Μαχητικών της ΠΑ κατά την Επέτειο της 25ης Μαρτίου