Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Κάτω Κηφισιά

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού, στην Κάτω Κηφισιά, όταν αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά δραστών που φέρεται ότι αποπειράθηκαν να ληστέψουν μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηλικιωμένη φέρεται πως έπεσε θύμα ληστείας από πέντε άτομα, πιθανόν Ρομά. Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής που βρισκόταν στο σημείο και παρενέβη. 

Σύμφωνα με μαρτυρία του αστυνομικού, ο ίδιος φέρεται ότι φώναξε προειδοποιητικά προς τους δράστες: «Ακίνητοι, αστυνομία», ενώ εκείνοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο επιχειρώντας να διαφύγουν. Ενας εκ των υπόπτων, πάντα σύμφωνα με τον αστυνομικό, έφερε όπλο.

Ο αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον τους πέντε φορές και μετά διέφυγαν. Αμέσως μετά το περιστατικό, ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για το συμβάν.

Είκοσι λεπτά αργότερα, άνδρας που έφερε σφαίρα στην πλάτη διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και κατέληξε. Πιθανολογείται δε ότι ήταν ένας εκ των υπόπτων που ενεπλάκησε στο επεισόδιο στην Κηφισιά.