Με ρίψη φωτοβολίδων συνεχίζονται οι έρευνες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας…Τι έγραψε ο Α/ΓΕΕΘΑ

Όλη τη διάρκεια της νύχτας θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη  του F-4 Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα, Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

 Τα πλωτά σκάφη του λιμενικού μαζί με σκάφη ιδιωτών «χτενίζουν» την περιοχή γύρω από το Κατάκολο Ηλείας αλλά και την Ανδραβίδα προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος ή κάποιο στοιχείο του 31χρονου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αεροπλάνο C-130 βρίσκεται ήδη στην περιοχή και θα ρίχνει «φωτιστικές βόμβες» που θα επιτρέπουν τη συνέχεια των ερευνών με εναέρια και πλωτά μέσα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτού του τύπου οι στρατιωτικές φωτοβολίδες θα δίνουν φως στο σημείο για τουλάχιστον 20 λεπτά η καθεμιά και έτσι θα μπορούν τα τέσσερα σκάφη του Λιμενικού να συνεχίζουν την πλεύση τους.

Παράλληλα, στις έρευνες μετέχουν ένα Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίες που θα συνεχίσουν τις έρευνες εναλλάξ.

 Μάλιστα η οικογένειά του 31χρονου δεν έκρυψε την αγωνία της για το αγαπημένο της πρόσωπο που εξακολουθεί να αγνοείται, έχοντας την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί ζωντανός.
Αργά τη νύχτα ο Αρχηγός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό