ΠτΔ :Η Ελλάδα δε δέχεται απειλές από κανέναν!!!

Πάσχα στην καρδιά του Αιγαίου, τον Άη Στράτη με τους 200 ακρίτες κατοίκους του, επέλεξε να κάνει την Κυριακή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στέλνοντας «προς όλους τους Έλληνες ένα μήνυμα αισιοδοξίας, υπερηφάνειας και αποφασιστικότητας» αλλά και σημειώνοντας σε κάθε κατεύθυνση πως η Ελλάδα «επιθυμεί ειρηνική συνεργασία και καλές σχέσεις με τους γείτονές της.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας  καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Αη Στράτη, Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021. 

(Ξένη Δημοσίευση) H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μιλά σε στρατιώτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Αη Στράτη, Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται τη Λήμνο και τον Αη Στράτη. Πάσχα στην καρδιά του Αιγαίου, τον Αη Στράτη με τους 200 ακρίτες κατοίκους του, επέλεξε να κάνει σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στέλνοντας «προς όλους τους Έλληνες ένα μήνυμα αισιοδοξίας, υπερηφάνειας και αποφασιστικότητας» αλλά και σημειώνοντας σε κάθε κατεύθυνση πως η Ελλάδα «επιθυμεί ειρηνική συνεργασία και καλές σχέσεις με τους γείτονές της. Δεν απειλεί κανέναν, αλλά και δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ελλάδα Δεν απειλεί κανέναν, αλλά και δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν».

Αρχικά στο αεροδρόμιο της Λήμνου όπου προσγειώθηκε και όπου η έδρα των φρουρών του Αιγαίου, της 130ης Σμηναρχίας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, συναντήθηκε με ιπταμένους και τεχνικούς των αεροσκαφών τύπου F-16 που εδρεύουν εκεί και των ελικοπτέρων Super Puma που πραγματοποιούν έρευνες και διασώσεις στο Αιγαίο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη και ευχήθηκε σε όλους, σημειώνοντας σε δήλωση της «το υψηλό αίσθημα ευθύνης, από το φρόνημα και την αποφασιστικότητα που διακατέχει τα πληρώματα επιφυλακής, ιπτάμενους και τεχνικούς, καθώς και το προσωπικό της 130ης Σμηναρχίας Μάχης, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας».