Σαν πολλά «τυχαία» μαζεύονται και τα πήραν οι Λαρισαίοι …Πότε παραιτήθηκε απο την Κ.Ο των ΑΝΕΛ ο Κόκκαλης;

Από τις 12 Ιανουαρίου φαίνεται ότι είχε γράψει την επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε την παραίτηση του από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στον Πρόεδρο της Βουλής ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια σκηνοθετημένου έργου με προκαθορισμένους ρόλους.

Η προεδρεύουσα της Ολομέλειας της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανήγγειλε από το βήμα του προεδρείου, τόσο την επιστολή του Πάνου Καμμένου με την οποία γνωστοποιεί την διαγραφή του κ. Κόκκαλη αλλά και επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη με την οποία ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του.

Όπως ανέφερε η κυρία Χριστοδουλοπούλου  και οι δύο έχουν ημερομηνία πρωτοκόλλου 14 Ιανουαρίου ωστόσο πρόσθεσε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει γραφεί στις 12 Ιανουαρίου, όπως φαίνεται και στο έγγραφο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το πότε τελικά έστειλε ο κ. Κόκκαλης την επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, όμως η ημερομηνία πρωτοκόλλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής είναι 14/1, που σημαίνει ότι αυτή εστάλη σήμερα.

Το ίδιο υποστηρίζουν και οι συνεργάτες του Προέδρου του Κοινοβουλίου, ότι δηλαδή ο κ. Κόκκαλης έγραψε την επιστολή πριν αναχωρήσει για την Κίνα αλλά την κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.

Σχόλιο: Στο ν.της Λάρισας έχουν αρχίσει να αγριεύουν  άσχημα τα πράγματα…Ενώ ετοιμάζεται και συγκέντρωση απόψε το βραδυ  έξω απο το γραφείο του Κόκκαλη στη Λάρισα,

Στα καφέ  πάντωςπέριξ της Πλατείας Ταχυδρομείου οι Λαρισαίοι   τον στολίζουν κανονικά και με τα χειρότερα λόγια …Δεν σε στείλαμε στη Βουλή για να παραδώσεις την Μακεδονία λένε !!1