Σαν βογκάνε απο τους «Λάθρο» τα νησιά …Στέλνουμε & Αρματαγωγά ! Στη Σαμοθράκη όμως γιατί ;

Όταν η νήσος Σάμος έφτασε στο Αμήν ο, τότε Υπουργός Βίτσας ζήτησε από τον νυν Α/ΓΕΝ και έστειλαν με πλήρη μυστικότητα 2 από τα Αρματαγωγά μας στο Μαλαγάρι και μετέφερε 1500 Λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα!

Στη νήσο Σαμοθράκη που γίναμε διεθνώς ρεζίλι και με τους επαγγελματίες να κάνουν λόγο για Οικονομική Καταστροφή ,με τους χιλιάδες επιβάτες  να  περιμένουν ώρες στο λιμάνι της Καλαμαριώτισας δεν θα μπορούσαμε να στείλουμε τα Αρματαγωγά;

Αλλά όταν δεν έχει γνώσεις διοίκησης και επιχειρήσεων  πως να το σκεφτείς και πως να το κάνεις !..Επίσης να θυμίσουμε οτι ο πλους απο το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέχρι την νήσο Σαμοθράκη είναι μόλις 2 ώρες ..

«Πολιτική βούληση δεν υπήρχε, τα Αρματαγωγά  του ΠΝ ήταν στον Ναύσταθμο»

Εκτός και για αυτούς δεν υπάρχει μέριμνα …Έ ρε να ήταν λαθρομετανάστες, μέχρι και ο Μακρόν θα έφτανε !!

Να θυμίσουμε τον Πλου των Αρματαγωγών απο τη νήσο Σάμο τον περασμένο Απρίλιο!

Ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,  Δημήτρης Βίτσας, βρέθηκε από το πρωί στον λιμένα Μαλαγαρίου επιβλέποντας από κοντά τη σταδιακή διαδικασία μεταφοράς των λαθρομεταναστών ν από τον χώρο του ΚΥΤ στα αρματαγωγά «Λέσβος» και «Ικαρία».

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία αλλά για ακριβείς αριθμούς αναχωρούντων, κάθε φορά, ουδείς είναι σε θέση να δώσει στοιχεία.

Τα αρματαγωγά μας τα στείλαμε με μια παρέα Μουσικάντηδων για να διασκεδάσουν τους δήθεν Πρόσφυγες ,που μας έβαλαν και φωτιά χθες στη νήσο Λέρο ...Κατάντια ή  να μην πούμε τίποτε χειρότερο ;