Σχέδιο «Καρατόμησης» της Στρατιωτικής Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ;

Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα  Kontranews στο Σαββατιάτικο της φύλο, που ούτε λίγο ,ούτε  πολύ κάνει λόγο για ξήλωμα της Στρατιωτικής Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το ξήλωμα της σημερινής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με πρόσχημα ότι προέρχεται από την προηγούμενη κυβέρνηση μεθοδεύει ο Αλκιβιάδης Στεφανής σε αγαστή συνεργασία με το Μαξίμου και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, Αντώνιο Οικονόμου.

Το περίεργο είναι ότι στο βρόμικο αυτό κόλπο δεν φαίνεται να συμμετέχει ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος που θεωρείται πολιτικός ήπιων τόνων που προκρίνει θεσμικές λύσεις.

Εντύπωση προκαλεί η εμπιστοσύνη που δείχνει το Μαξίμου στις παρασκηνιακές ενέργειες του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί παλαιότερα από κορυφαία στελέχη της ΝΔ ως επιρροή του Πάνου Καμμένου.

Όταν μάλιστα αποστρατεύτηκε ο κ. Στεφανής με απόφαση του ΚΥΣΕΑ ο Καμμένος έκανε λόγο για τεράστια απώλεια για το στράτευμα.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε  ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής επείγεται για να υλοποιήσει το σχέδιο καρατόμησης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές πρόκειται να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια εξέλιξη με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

 

  • Στελιος Νικολοπουλος

    Πολύ καλά θα την κανουν…..δεν θεωρό την ηγεσία αυτή που υπαρχει αντάξια των περιστασεων…….και ανίκανη γνώσεων…ειναι ολοι τους πλην του Ναυάρχου Τσουνη, για σουτάρισμα δυνατό..!!!
    Να αναλάβει δυναμική ηγεσία καταδρομεων στρατηγών…
    Κοντεύει 1,5 χρόνο ο Χρηστοδουλου Α/ΓΕΕΘΑ και δεν εχει κάνει ούτε για άσκηση η Δύναμη ΔΕΛΤΑ….έκαναν μια άσκηση στην Θάσο και η Φρεγάτα βρήκε στα αβαθή…και πρωτοβουλίες Μηδέν.!! Η ηγεσία των ΕΔ ειναι αδρανείς..και κυρίως και σε διεθνες επιπεδο..!! Ο Α/ΓΕΣ Καμπας, ειναι ικανός να διεξάγει πολεμικες επιχειρήσεις;; Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τον διατηρούν ακόμη στην θέση του, Α/ΓΕΣ;; Ενας από του υπεύθυνους για την σύλληψη των 2ο στον Εβρο απο τους Τουρκους το 2016….Προχώρα Στεφανή..!!!

  • ΤΞΡΧΟΣ

    Η ζωή προχωρά και οι πολιτικοι θελουν να εχουν δίπλα τους στρατιωτικούς με κοντα παντελόνια και να λένε «yes madam » όπως τον δικό μας στην Κύπρο ,ευνουχισμενος κανει και τον κομάντο.