Σε έλεγχο ετοιμότητας Κάσος & Κάρπαθος από τον Α/ΓΕΣ

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς πραγματοποίησε επίσκεψη στις νήσους Κάρπαθο και Κάσο στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ»)…

 Ο Αρχηγός επισκέφθηκε τις νήσους συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ») Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα της ΔΑΝ Καρπάθου, όπου παρακολούθησε την εξέλιξη επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Κατόπιν μετέβη στη νήσο Κάσο όπου επισκέφθηκε το ΕΦ Κάσου, και διεξήγαγε έλεγχο της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, εξέτασε τα επιχειρησιακά δεδομένα, πραγματοποίησε ομιλίες και έδωσε κατευθύνσεις τόσο στα στελέχη και τους οπλίτες θητείας, όσο και στους εθνοφύλακες, ενώ τέλος διαπίστωσε την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, το εξαιρετικό ηθικό και την υψηλό επίπεδο πειθαρχίας του προσωπικού.

  • ΚΑΛΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ «ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»!