Σε πέντε (5) ημέρες από το Στρατό δόθηκε σε κυκλοφορία της γέφυρας του Πλατανιά

Πέντε ημέρες μετά την τοποθέτησή της από τον στρατό, η γέφυρα του Πλατανιά άνοιξε – Παράλληλες εργασίες για την αποκατάσταση της προϋπάρχουσας γέφυρας.. Γέφυρα  κατασκευάστηκε μέσα σε 48 ώρες απο το (747 ΕΤΜΧ)
«>Στην κυκλοφορία δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η γέφυρα Μπέλεϋ, στο σημείο που «κατέρρευσε» η γέφυρα του Πλατανιά, στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στον Ιάρδανο ποταμό.

Σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της σήμανσης και αφού ελέγχθηκε από δύναμη της τροχαίας, η γέφυρα, «άνοιξε» πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών τοποθέτησής της από μηχανικούς του στρατού.

Η γέφυρα υπενθυμίζεται οτι είναι μήκους 39 μέτρων, μονής κυκλοφορίας και απαγορεύεται η διέλευση από οχήματα άνω των 10 τόνων, αποτελεί δε προσωρινή και λύση έκτακτης ανάγκης, αφού εν μέρει αποκαθιστά την κυκλοφορία από το σημείο.

Στη γέφυρα, βρίσκεται δύναμη της τροχαίας και security.

Σήμερα το μεσημέρι, αναμένονται να γίνουν και διερευνητικές γεωτρήσεις στα πλαίσια των εργασιών που είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να αποκατασταθεί η προϋπάρχουσα γέφυρα.